Autoskola Jūsu sapņa realizēšanai

Jums vajadzētu zināt, ka konkrētā autoskola rūpējas par visiem interesentiem, galvenais ir izraudzīties sev nepieciešamo kategoriju. Auto skola īsā laikā iemācīs ne tikai pareizu uzvedību uz ceļa, bet arī vajadzīgo prasmi pašam pieņemt lēmumus. Pats galvenais autoskolas nolūks ir ne tikai paaugstināt braucēju zināšanu un esošo iemaņu līmeni, bet arī iegūt noteiktu sapratni par pašu auto un tā uzbūvi. Mirklī, kad autoskola-eksperts.lv instruktors saprot, ka autoskolas klients ir gatavs parādīt savas prasmes arī galvenajā beigu pārbaudījumā, tiek rīkots speciālais autoskolas eksāmens. CSDD sagatavotais eksāmens ir nedaudz citādāks, tas sevī ietver patstāvīgās braukšanas nelielu posmu, kā arī tiek kopumā vērtēts daudz stingrāk. Ja gribat piemeklēt labu un novērtētu motoskolu, bez šaubām būsiet to jau izdarījis, jo šie pieredzējušie instruktori iemācīs visu vajadzīgo. Jāiegaumē, ka motocikla vadītāja apliecību ir iespējams iegūt tad, ja Jums jau ir nokārtota B kategorijas autovadītāja apliecība.

Ko nozīmē A kategorija?

CSN būtiskais tests daudzās detaļās atšķiras, jo tiek piemērots noteiktajai kategorijai, taču jautājumi galvenokārt ir par drošību un vadīšanas noteikumiem. A kategorija nozīmē, ka apmācības tiek piedāvātas saistībā ar dažāda tipa motocikliem. Plānotās apmācības tiek sāktas sākot no 22 gadu vecuma, savukārt pašu vadītāja apliecību var saņemt 24 gados. Jebkuram interesentam jāsaprot, ka braukšanas eksāmena laikā būs brīvi un patstāvīgi jābrauc pa ielām, bet vērtētājs atradīsies aizmugurē speciālā auto. Arī A1 kategorija sniedz motociklu vadīšanas apmācību un atbalstu, tomēr tiem ir mazāka jauda un tā pārējiem parametriem jāatbilst likumiem.

Vadītāja apliecība automobiļiem

Atsevišķās dzīves situācijās klientiem vajadzīgs kaut kas cits, līdz ar to tiek piedāvātas arī citas kategorijas. Lai drīkstētu vadīt transportlīdzekļus, kuru pilna masa bez šaubām pārsniedz 3,5t, cilvēkam ir jābūt 21 gadu vecam un jāuzsāk piedāvātās apmācības C kategorijas kursos. Jums vistuvākā noteikti būs B kategorija, kurā tiesības iegūst no 18 gadiem, lai vadītu vieglos auto ar pilnu masu līdz 3,5t. Tāpat redzēsiet, ka tiek piedāvāta B1 kategorija, kas cieši saistīta ar dažādiem kvadracikliem, kuru maksimālais ātrums ir 45km/h. Toties C1 kategorija dod tiesības kārtot eksāmenus no 18 gadiem, pēc tam noteikti iespējams vadīt auto, kuru masa ir iekļauta intervālā no 3,5 līdz 7,5t.

Atbildēt

Close Menu