Kāpēc izvēlēties jaunas riepas?

Automašīnas riepas vienmēr jāpielāgo konkrētai sezonai, jāpievērš uzmanību arī to kvalitātei pēc ilgstošas lietošanas. Pērkot pilnīgi jaunas riepas Tu sev garantē drošu braukšanu un labāku saķeri jebkādos apstākļos. Lai apmierinātu visu klientu prasības, profesionālais riepu serviss atsevišķi piedāvā dažāda tipa mazlietotas riepas. Serviss vienmēr uzmanīgi aplūko un arī izmēģina lietotas riepas, lai katrs klients varētu tās turpmāk lietot, zinot, ka kvalitāte nepievils. Riepu garāža piedāvā bagātīgu sortimentu, kurā atrodamas lētas riepas no pasaules labākajiem ražotājiem.

Izvēlies riepas sniegotai ziemai

Piemēram, lietotas ziemas riepas būs piemērotas aptuveni vienai līdz divām sezonām, tas viss atkarīgs no kopējā gada nobraukuma u.c. faktoriem, tāpēc izvērtē, kas Tev būtu izdevīgāk. Ziemas riepas ražotāji izstrādā ar smalkiem iegriezumiem, pietam tās vienmēr veido no mīkstākas gumijas, lai būtu iespējama labāka saķere uz apledojušiem ceļiem. Ievērojamākais bonuss ir tas, ka riepu noliktava dod iespēju iegādāties vajadzīgos komplektus ne tikai vieglajiem auto, bet arī cita veida automašīnām. Tu jau noteikti saprati, ka riepas Dreiliņi tiešām spēj sarūpēt visu klientam vajadzīgo, jo iespējams pasūtīt arī riepas ar diezgan lielu diametru. Citā sarakstā redzami īpaši iecienītie lietie diski, kuru vērtīgākais pluss ir mazais svars, tāpēc būs pavisam viegli bremzēt. Turpretī lietoti auto diski būs ievērojami lētāki, tomēr jebkurā gadījumā svarīgi apskatīt riepu izmēru un diska stiprinājuma diametru.

Kvalitatīvas riepas vasarai

Ļoti laba izvēle ir lietotas vasaras riepas, jo tās ir lētākas, tomēr kvalitāte joprojām ir nevainojama. Riepas Rīgā pielāgotas dažādiem ceļiem, tāpēc atradīsi to, kas maksimāli atbilst Taviem ieradumiem. Pasūtot riepas Ulbrokā, veco komplektu vari par nelielu samaksu atstāt utilizācijai, tādēļ vēlāk pašam nebūs par to jādomā. Servisā iespējama riepu montāža, kuras laikā tiek aplūkota katra detaļa. Montāžas laikā darbinieki apskata arī disku stāvokli, ventiļus utt., lai skaidri zinātu, ka šajā ziņā viss ir pilnīgā kārtībā. Riepu maiņa var zināmā mērā ietekmēt auto vadāmību, dažādas problēmas var radīt arī iebraukšana bedrē, tādos gadījumos vajadzīga riepu balansēšana.

Atbildēt

Close Menu