GRĀMATVEŽI UN JURISTI RĪGĀ UN LATVIJĀ.

Dažāda veida grāmatvedības pakalpojumi ir bijuši aktuāli visos laikos. Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā ir ļoti pieprasīti un grāmatvedības uzņēmumi mēdz sniegt arī dažādus citus pakalpojumus, tajā skaitā, juridiskās konsultācijas un rīko seminārus, kas saistīti ar finansēm un uzņēmējdarbību. Grāmatvedis vai grāmatveža konsultācija nenāks par ļaunu arī tiem, kuri savas finanses ir izvēlējušies kārtot paši, jo nianses par dažādām, ar finansēm, saistītām lietām, mēdz mainīties ļoti bieži, it īpaši gadījumos, kad tiek pacelti vai samazināti nodokļi kādam uzņēmējdarbības veidam vai pat veselai sfērai. Ja vēlaties dibināt uzņēmumu, neatkarīgi no tā – idejas līmenī, vai esat jau procesā, pieredzējis grāmatvedis un jurists būs ļoti noderīgi resursi informācijas iegūšanai un izmantošanai praksē, kā arī uzņēmuma likvidācijas vai personas maksātnespējas gadījumos, grāmatveža konsultācija būs zelta vērtē.

Ieskaties – http://www.bkgrupa.lv/

JURIDISKIE PAKALPOJUMI GRĀMATVEDĪBAS UZŅĒMUMOS.
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu regulē likums par grāmatvedību un tā vienmēr ir gājusi roku roka ar dažādiem juristu pakalpojumiem un konsultācijām, jo precīza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība ikvienam. Grāmatvedības uzņēmumi piedāvā plaša spektra juridisko pakalpojumu konsultācijas, kas ietvert ne tikai darba tiesības un darba likuma pārzināšanu, bet arī civiltiesības, komerctiesības un maksātnespējas konsultācijas.

KUR ATRAST GRĀMATVEDI DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANAI.
Gadā ir vismaz viens notikums, kad daudziem ir nepieciešama vismaz neliela grāmatvedības eksperta konsultācija un šis notikums ir Gada ienākumu deklarācijas iesniegšanas laiks, jo ļoti daudzi ir ieinteresēti to aizpildīt precīzi, lai saņemtu no Valsts Kases pārskaitījumu par saviem valstij pārmaksātajiem nodokļiem un atgrieztu daļu maksas par medicīnas pakalpojumiem. Lai arī deklarācijas ir iespējams aizpildīt arī internetā, joprojām daudzi tās izvēlas aizpildīt kātienē VID nodaļā vai mājās. Daļa izvēlas aizpidīšanu nodot grāmatvežu pārziņā, tādēļ savlaicīgi meklē sev piemērotu šāda veida pakalpojuma sniedzēju.

Lieli un pieredzējuši grāmatvedības uzņēmumi piedāvā daudz un dažādus pakalpojumus, turkāt, to klienti var būt ne tikai privātpersonas vai uzņēmumi, bet arī citi grāmatveži, kas piedalās rīkotajos semināros, kur tiek nodota informācija par nozares aktualitātēm, problēmām un risinājumiem.

Atbildēt

Close Menu