Metāla apstrādes piedāvājums.

Kalēji vienmēr ir bijuši kā arī vienmēr būs svarīga amatniecības sfēras daļa, jo viņu pakalpojumi ir aktuāli visos laikos. Pēdējā laikā populāri ir kļuvis lietot kalēju pakalpojumus specializētu pasūtījumu realizācijā, kā piemēram, kāpņu un to margu izveidei. Pēc pasūtījuma veidotas lietas, noteikti piešķirs īpašu auru un noteikti palielina īpašuma finansiālo vērtību. Metālapstrādes firmas izgatavo pasūtijumus arī rūpnieciskos nolūkos, kā piemēram metāla siju vai arī konstrukciju izgatavošanai. Izgatavošanai tiek pieņemti teju jebkāda tipa pasūtījumi – žogi, vārti, logu restes, interjēra un dizaina objekti, metāla konstrukcijas, trepes un margas un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi.

 

Dzelzs kāpnes Latvijā.

Viens no izplatītākajiem pasūtījumu tipiem ir metāla kāpnes un arī trepju margas. Pēc pasūtījuma veidotas kāpnes un margas ir uzstādītas arī jaunbūvēs un daudzdzīvokļu namos. Metāla trepes privātmājās spēj kalpot par labu stila elementu, eleganti izlocītas ar kvalitatīvām nerūsējoša terauda margām. Metāla apstrādes zinātāji sadarbojas ar dizaineriem, lai radītu optimālu veikumu klientu pasūtījumiem. Nedrīkst piemirst par trepju margām! Trepju margas ir svarīga trepju komponente ne tikai dizaina, bet to drošības ziņā. Margas, kas radītas no metāla, ir drošas un arī izturīgas, un pirkuma cenā ir iekļauta kāpņu un arī margu montāža. Mākslinieki un arī metālapstrādes firmu eksperti visos laikos ir ļoti atvērti darbam ar klientiem ieceru īstenošanai.

 

Speciāli veidoti dzelzs vārti un žogi.

Metāla žogi un arī vārti ir vēl viena ievērojami nozīmīga produktu grupa.Labas kvalitātes metāla žogs un arī metāla vārti, būs lieliskākais veids kā savu īpašumu pasargāt no nevēlamiem viesiem. Aiz mūsu izgatavotajiem metāla žogiem, būsiet pasargāti no nevēlamiem visiem kā arī liekiem skatieniem. Pēdējā laikā aktuāli ir kļuvusi metāla restu uzstādīšana logiem. Metāla restes nav vajadzības asociēt ar cietumu – tās nereti tiek uzstādītas logiem, kas ir vērsti uz ielas pusi, kur ir aktīva satiksme un gājēju plūsma. Arī logu restes ir iespējams radīt visdažādākajos veidos, lai radītu unikālu dizainu apvienojumā ar augstu funkcionalitāti.

 

Metālapptrādes galaprodukti ikvienam klientam.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku norisi. Mūsu kompānijas un darbinieku mērķis ir parādīt, ka metāls ir ļoti elastīgs un viegli pielāgojams materiāls, no kura var veidot arī dažāda tipa ikdienā lietojamus elementus, tai skaitā žogus un trepes privātiem pasūtītājiem.

Atbildēt

Close Menu