FINANSES, GRĀMATVEDĪBA UN JURISTA KONSULTĀCIJAS.

Grāmatveža pakalpojumi ir bijuši aktuāli vienmēr. Mūsdienās grāmatvedības uzņēmumi nesniedz vairs tikai ar grāmatvedību saistītus pakalpojumus, bet piedāvā arī juridiskās konsultācijas, rīko seminārus par aktualitātēm un problēmām nozarē, kā arī daudz ko citu. Grāmatveža konsultācija var būt aktuāla jebkurai personai, kura izvēlas sakārtot savas finanses un kontrolēt ienākumus un izdevumus. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad kad noteiktā periodā mainās nodokļa likmes un koeficienti, kas ir jāpārzin katram grāmatvedim, bet ne katrai juridiskai vai fiziskai personai. Jurista un grāmatveža konsultācija lieti noderēs arī tad, ja grasāties dibināt, vai gluži otrādi – likvidēt, uzņēmumu.

Uzzini vairāk – http://www.bkgrupa.lv/video-seminari/

JURISTA KONSULTĀCIJA DARBA TIESĪBĀS UN LIKVIDĀCIJAS PROCESĀ.
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu regulē likums par grāmatvedību un tā vienmēr ir gājusi roku roka ar dažādiem juristu pakalpojumiem un konsultācijām, jo precīza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība ikvienam. Parasti tiek piedāvāti plaša spektra juridiskie pakalpojumi – darba tiesības, civiltiesības, komerctiesības un arī konsultācijas sakarā ar maksātnespēju.

GRĀMATVEŽA PALĪDZĪBA DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANĀ.
Marts ir karsts laiks ne tikai grāmatvežiem, bet arī tiem, kuri izvēlas Gada Ienākumu Deklarācijas aizpildīt paši, lai saņemtu pārmaksātos nodokļus.Daudzi izmanto iespēju deklarāciju aizpildīt interneta vidē, bet tik pat daudzi to pilda VID nodaļās. Vēl daļa izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem un jau laicīgi sāk mekēt pakalpojumu sniedzējus ar kuriem sadarboties.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena, protams, ir atkarīga no tā, kāda veida pakalpojums vai pakalpojumi klientam ir aktuāli. Tādi paši cenas noteicoši faktori ir attiecināmi arī uz juridiskajām konsultācijām.

Atbildēt

Close Menu