Auto riepu glabāšana un arī montāža.

Mašīnas riepas noteikti ir automašīnas kurpes, tāpēc to kvalitātei noteikti ir jāpievērš ļoti ļoti liela uzmanība un vērība. Auto riepām un arī to tehniskajam nobraukumam ir liela nozīme ceļu satiksmes drošībā. Automašīnai jāatbilst visiem drošības standartiem, neskatoties uz to, vai izmantojat pavisam jaunas vai arī lietotas riepas. Auto riepas ir nopērkamas lielā cenu amplitūdā. Mašīnas riepu serviss aicina konsultēties ar speciālistu pirms mašīnas riepu pirkšanas, jo riepas tiek iedalītas dažādās kategorijās, kas varētu samulsināt nezinātājus. Auto riepu garāža bieži piedāvā arī riepu uzglabāšanas servisu.

Kas būtu jāzina par automašīnas diskiem?
Riepu servisi vienmēr nodrošina dažāda veida pakalpojumus, saistītus ar riepu un disku stāvokļa pārbaudi. Par diskiem noteiki nevajag aizmirst, jo tie nav vien dekoratīvs riepu elements, bet arī funkcionē riteņa un auto riepas aizsardzībai. Riepu montēšana katrā ziņā ietver arī auto disku apkopi, tādēļ mašīnas riepu serviss bez šaubām parūpēsies arī par tiem. Ik viens mašīnas riepu serviss piedāvā ne vien mašīnas riepu maiņu un arī auto disku apkopi, bet arī mašīnas riepu uzglabāšanas pakalpojumus un arī riepu balansēšanu.

Ziemas riepu sezona Latvijā.
Ziemas mašīnas riepu sezona Latvijā sākas 1. oktobrī un beidzas pirmā martā. Protams, šis laika posms var būt arī garāks, jo sniegs aprīlī pie mums nav nekāds retums. Ja lietojat vissezonas riepas, ieteicams pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms katras sezonas sākuma. Viens no labākajiem ieguvumiem, pērkot lietotas vai arī maz lietotas mašīnas riepas, noteikti ir cenu starpība, kas noteikti ir ievērojama, gandrīz 40% zemāka. Šāda cenu atšķirība noteikti ir novērojama gan ziemas, gan vasaras riepām.Pirms pērkat jau lietotas vai atjaunotas auto riepas, derētu konsultācija pie riepu servisa darbiniekiem.

Ko piedāvā mašīnas riepu servisa centri?
Auto riepas Dreiliņos pārbauda dažādos auto riepu un disku apkopes servisos. Mašīnas riepu noliktava ir pakalpojums, kas noteikti ir aktuāls visiem automašīnu īpašniekiem, kuriem nav kur glabāt savu nesezonas auto riepu komplektu. Mašīnas riepu serviss piedāvā dažāda tipa servisu, kas saistīti ar riepām un diskiem – gan pārbaudi un diagnostiku, gan labošanas darbus, gan arī jaunu un arī mazlietotu auto riepu tirdzniecību.

Atbildēt

Close Menu