Garšīgas uzkodas ikvienā konditorejā

Konditoreja ir ideāli piemērota vieta, kur izmēģināt dažāda veida izstrādājumus, kas liks atcerēties bērnības iecienītākās garšas. Piedāvājumā atrodami tādi konditorejas izstrādājumi kā saldās bulciņas, visdažādākie cepumi, sātīgie kliņģeri utt. Konditorejas Rīgā darbojas patiešām moderni, tādēļ Jūs varat gardumus pasūtīt uz mājām, ja gaidāt ciemiņus. Visdažādāko recepšu regulāra izmantošana noteikti atdzīvina jebkuras konditorejas piedāvājumu, tādēļ tortes pēc pasūtījuma katru reizi ir tiešām unikālas un nepārspējamas. Ja drīzumā ieplānoti vairāki banketi, konditorejā iespējams pasūtīt fantastiskus ēdienus un parocīgas uzkodas, par kuru sagatavošanu un izkārtojumu parūpēsies pieredzējuši konditori.

Ieskaties – www.francumaize.lv/ru/

Pielāgojiet kūkas izskatu svinībām

Tortes uz individuālu pasūtījumu tiek radītas tieši tā, kā to vēlas klients, tāpēc varat ļaut vaļu savai fantāzijai un veidot īpašus noformējumus! Pasūtīt kūku nav nemaz tik sarežģīti, pietam profesionāli konditori ieteiks, kas visvairāk pielāgots noteiktajā situācijā. Tortes pēc Jūsu pasūtījuma Rīgā tiek arī piegādātas uz konkrēto adresi, tādēļ Jums nebūs jāuztraucas par lielas tortes transportēšanu u.c. grūtībām. Domājot par to, kur pasūtīt tiešām garšīgu kliņģeri, paturiet prātā, ka piedāvājumā ir ļoti dažādi saldie un arī sāļie veidi, tāpēc varat izmēģināt ko iepriekš neredzētu! Izvēloties pasūtīt personalizētu kūku, Jūs noteikti būsiet absolūts ieguvējs, jo zināsiet visas izmantotās sastāvdaļas un tas uzreiz garantē, ka tā patiešām garšos labi.

Katram unikāla banketa ēdienkarte

Bieži vien galda klāšana nav nemaz tik vienkāršs uzdevums, jo vajag domāt par dažādiem sīkumiem, tādēļ droši uzticiet šīs rūpes profesionāļiem! Izbraukuma banketi jāplāno līdz sīkākajai detaļai, lai ēdiena izvēle, piegādes norise utt. nesagādātu problēmas. Banketu ēdienkarte iekļauj neskaitāmus piedāvājumus, tādēļ varat droši atlasīt tos, kas Jums liekas vispiemērotākie. Smalkās uzkodas banketiem saņem daudz pozitīvu novērtējumu un atsauksmju, tādēļ skaidrs, ka tiek darīts absolūti viss iespējamais, lai klienti būtu pilnībā apmierināti. Galdu klāšana ikvienā izbraukumā notiek ļoti veikli un kvalitatīvi, tāpēc Jums nevajadzēs lieki uztraukties.

Atbildēt

Close Menu