LABĀKIE GALDI LABĀKAJIEM CILVĒKIEM!

Pēc funkcijām ir daudz dažādu galdu – piemēram, virtuves galdi, datorgaldi un žurnālgaldi. Tiem ir konkrēti veicamie uzdevumi, taču ikdienā jau, protams, gadās tā, ka mēdzam šos galdus izmantot arī daudz plašāk – dažreiz galds kļūst par noliktavu, citreiz tas noder bērniem, spēlējot paslēpes, bet citreiz mēs uz galda pat sēžam. Viens galds, bet tik daudz opciju, kā mēs to izmantojam!

Galdus var iedalīt pēc to galvenajiem uzdevumiem, bet tos var iedalīt arī pēc citām būtiskām pazīmēm – piemēram, pēc krāsas, materiāla, izmēra vai formas. Ir skaidrs, ka ne visas formas vai izmēri būs pielāgoti visām funkcijām, tāpēc, ja plānojat iegādāties galdu, sākumā ļoti vērtīgi būs apsvērt, kādi tieši rādītāji katram galdu veidam ir paši būtiskākie. Piemēram, konferenču galdam noteikti vien no svarīgākajiem rādītājiem būs tas, cik dalībnieku pie tā var sasēsties, turpretī žurnālgaldi ir vairāk kā vizuāls elements, kuram vajadzētu iekļauties pārējā stila ainavā.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/produkti/galdi/

Mēbeļu ražotājs dizainakresli.lv ir uzņēmums no Latvijas, kas apvieno pasaulē aktuāla stila paraugus ar Latvijas mēbeļu kvalitāti. Te veidotos galdus var atšķirt pēc askētiskā dizaina, kas dabiski {iekļaujas} jebkurā interjerā, un nemainīgi augstajiem kvalitātes standartiem, kas nodrošina galdu izturību.

Neapšaubāmi, vissenākā no galda funkcijām ir saistība ar vajadzību ērti paēst. Mūsu laikos, kad visi ir tik aizņemti kopīga pavakariņošana nereti ir vienīgais brīdis dienā, kad satikties. Dizainakresli.lv.lv piedāvātie ēdamgaldi ir ražoti no finiera, tāpēc tie ir ļoti viegli, smalki un ergonomiski, vienlaicīgi tie arī ir paredzēti ilglaicīgai lietošanai un to kopšana nesagādās problēmas.

Kad izbaudīta maltīte pie ēdamgalda vai virtuves galda, ir laiks atpūsties dīvānā vai atpūtas krēslā, kuram blakus novietots neliels un modīgs žurnālu galdiņš. It kā domāts žurnāliem, taču patiesībā ar daudz plašāku pielietojumu klāstu – ja gribam, izmantojam to, lai novietotu uz tā puķu podu, varam uz tā pasniegt kafiju un kūkas, varam uz tā laiski nolikt kājas, skatoties televizoru un pat pašu televizoru varam uz tā novietot! Lai kuru no minētajiem veidiem jūs izvēlētos žurnālgalda pielietošanai, dizainakresli.lv ir pārliecināts, ka viņu ražotais galdiņš kalpos ilgstoši un bez problēmām. Kā viens no interesantākajiem galdiņiem dizainakresli.lv piedāvājumā jāmin modelis “Scoop” – metāla rāmis un izliektā koka virsma ar plauktiņu ir praktisks un stilīgs risinājums vienlaicīgi. Apskati to dizainakresli.lv mājaslpā!

Bāra galdi, kafijas galdi, konferenču galdi un restorānu galdi – šīs ir tikai dažas no galdu kategorijām, kas redzamas mājaslapā dizainakresli.lv. Visiem galdu modeļiem mājaslapā ir redzami gan izmēri, gan izmantotie materiāli, gan cena, bet atsevišķiem galdu modeļiem ik pa laikam ir atlaides, kas ļoti iepriecina īstajā brīdī. Ja tomēr neizdevās atrast to, ko vēlaties, atgādinām, ka dizainakresli.lv izgatavos galdus pēc jūsu pasūtījuma – daudziem galdiem iespējams mainīt gan izmēru, gan virsmas pārklājumus. Galdus un krēslus iespējams arī iznomāt, tāpēc viennozīmīgi var teikt – te visi plusi ir vienuviet!

Atbildēt

Close Menu