AR KO PĀRSTEIDZ VADOŠIE GALDU UN KRĒSLU IZNOMĀTĀJI?

Cik muļķīgi un nepraktiski būtu katru reizi pirkt lietas, kas mums nepieciešamas vien atsevišķam gadījumam! Pēc tam tās tikai aizņemtu vietu un pēc kāda laika mums tik un tā sagribētos kaut ko citu. Tāda nu reiz ir cilvēka daba, un tāpēc dažādi nomas pakalpojumi zeļ un plaukst. Tomēr nevajadzētu domāt, ka lietu īrēšana ir slikta lieta – piemēram, mēbeļu noma ir ļoti pragmātisks un gudrs lēmums, jo vienas un tās pašas mēbeles var kalpot ļoti daudzos pasākumos.

Pirmkārt, mēbeļu noma ir ērta, jo tā ļauj mainīt galdus un krēslus, pielāgojot tos individuālām prasībām. Nav svarīgi, vai nepieciešami 200 vienkārši krēsli konferencei vai smalkāki krēsli, kas piestāv banketa galdiem – mēbeļu noma palīdzēs to nokārtot!

Ieskaties šeit – https://www.nomasmebeles.lv/produkti/garderobes-stativu-noma/

Otrkārt, ja īrējat galdus vai krēslus, jums nav jāuztraucas kur tās mēbeles paliks pēc pasākuma beigām. Lai arī krēsli ir ergonomiski sakraujami viens uz otra, tie tik un tā aizņem ļoti daudz vietas, un kur nu vēl galdi!

Treškārt, mēbeļu noma – visi uzreiz domā tikai par galdiem un krēsliem, bet te ir daudz plašāks piedāvājumu klāsts.

Nu kaut vai garderobes noma – vai iedomājāties par to? Ņemot vērā, cik bieži šejienes laikapstākļi nelutina, noteikti jābūt gataviem, ka jūsu pasākuma apmeklētāji nereti nāks ar mēteļiem mugurā, cepurēm galvās un lietussargiem padusēs. Kur to visu likt?

Garderobes statīvi, ko iespējams iznomāt, ir stabili, vienkārši un ērti. Ir iespējama vienkārši garderobes statīva noma, un atsevišķi, ja nepieciešams, var īrēt arī garderobes numuriņus. Bet kurš būs garderobists? Arī par to ir padomāts – labā mēbeļu nomā jums piedāvās pat garderobista pakalpojumus, kas ir īpaši noderīgi ziemā, kad cilvēkiem ir daudz un dažādu mēteļu, kažoku un jaku.

Vai vasarā garderobes statīva īre nav nepieciešama? Nav, ja jūs pasākuma apmeklētājiem vai viesiem varat piedāvāt kādu citu alternatīvu, kur atstāt pasākuma laikā mantas, maisiņus un pat lietussargus (jo tie noder arī vasaras mēnešos). Ja šādas vietas nav, tad statīvs bez numuriņiem un garderobista būs lielisks risinājums, kas parādīs, ka ļoti jums rūp jūsu pasākuma apmeklētāji.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var izjaukt visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas drošs, pieredzējis un atsaucīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

 

Atbildēt

Close Menu