PIEŠĶIR PASĀKUMAM ROZĪNĪTI – IZNOMĀ STILĪGAS MĒBELES

Lai gan ikdienā ar mēbeļu nomu saskarties nesanāk, tomēr ikvienam dzīvē var pienākt tāds brīdis, kad tomēr ir jāorganizē kāds lielāks pasākums. Ka šāds brīdis ir pienācis, tad svarīgi vērsties pie pieredzējuša un uzticama sadarbības partnera, turklāt vislabāk izvēlēties tādu, kas var piedāvāt visu nepieciešamo uzreiz – piemēram, gan krēslu īri, gan galdu īri, gan garderobes nomu, tādējādi atrisinot vairākas problēmas ar vienu pasūtījumu.

Šādā ziņā ieteicams variants ir dizainakresli.lv, jo tie piedāvā dažāda veida Latvijā ražotas mēbeles vienuvietu, turklāt dizainakresli.lv ražotās mēbeles izceļas ar ļoti gaumīgu dizainu, kas piešķirs eleganci visam jūsu pasākumam.

Uzzini vairāk – https://www.dizainakresli.lv/noma/kreslu-noma/

Dizainakresli.lv piedāvā 3 veidu galdu nomu. Te jūs atradīsiet “West” modeli, kam ir kuram ir interesanti izliektas metāla kājas, modeli “Arthur”, kas noderēs banketiem, un jautro stāvgaldu “Moriss”, kas ir apaļš un neaizņem daudz vietas.

Ja esat paredzējis organizēt konferenci, tad svarīgāk par galdiem būs izvēlēties ērtākos krēslus. Ir diezgan grūti ilgstoši sēdēt uz vietas, taču konferencēs tieši to nākas darīt, tāpēc vēl jo nozīmīgāk ir izvēlēties optimāli labākos krēslu, kas, no vienas puses, ļauj justies ērti, bet, no otras puses, neiemidzina jūsu uzmanību.

Dizainakresli.lv mājaslapas nomas sadaļā iespējams atrast vairāku veidu krēslus, kas paredzēti gan ilgstošai un komfortablai sēdēšanai, gan sēdēšanai pie augsta bāra galda, gan ātrai piesēšanai pa vidu citām aktivitātēm. Viens bonuss gan  dizainakresli.lv krēsliem ir kopīgs – tā kā tie ir veidoti no liekta finiera, tos ir viegli pacelt un elementāri uzglabāt. Krēslu ražotāji īpaši ir piestrādājuši pie tā, lai krēslus būtu viegli sakraut vienu uz otra, jo tas ir ļoti būtiski, ja krēsli paredzēti nomai, tātad tos bieži pārvietos.

Kolekcijā Flow ir 250 krēslu, tāpēc krēslu noma pat lielam pasākumam kļūst iespējama, pateicoties dizainakresli.lv.

Kad galdi un krēsli izvēlēti, vajadzētu apsvērt arī garderobes nomas nepieciešamību. Iespējams, ka pietiks tikai ar garderobes statīva nomu, bet par to labāk konsultēties ar pieredzējušiem profesioāļiem nomas jautājumos. Ja ārā gaidāmi  jebkāda veida nokrišņi vai liels aukstums, tad jums kā pasākuma organizētājam vajadzētu nodrošināt vietu, kur atstāt mēteļus un lietussargus. Ja laiks tiek solīts pasakains, tik un tā pasākuma vietā vajadzētu būt stūrītim, kur atstāt somas, maisiņus un tamlīdzigas lietas, ko cilvēki mēdz atnest līdzi uz pasākumu un ko nebūs pārāk glīti pakārt uz  krēsla atzveltnes. Domājot par šīm niansēm, atcerieties mūžu seno likumu – ja viss būs kārtībā, daudzi, visticamākais nepamanīs, kādi krēsli vai galdi pasākumā bija, taču, ja kaut kas nebūs labi – to pamanīs visi.

 

Atbildēt

Close Menu