SUŠI SETI UN AKCIJAS AR PIEGĀDI

Mūsdienās suši vairs nav nekāda eksotika, bet normāla ikdienas uztura sastāvdaļa, kas atrodama lielveikalos, pasūtāma restorānos un arī sushi var viegli gatavot arī mājās. Lai sushi pagatavotu mājās, atliek vien doties uz tuvāko veikalu un iegādāt visu vajadzīgo, ieskaitot savas mīļākās zivis un arī dārzeņus. Ja tomēr sushi izlemjat nobaudīt restorāna, bet to nosaukumi neko daudz neizsaka, ja neesat japāņu valodas zinātājs, nevajag uztraukties, jo viss sastāvs un arī suši veids ir minēts produkta aprakstā.

KĀ SARULLĒT SUSHI?
Nepareizi domāt, ka sushi ir tikai mazs zivs gabals ietīts rīsos un arī jūraszāļu lapā, jo patiesībā, tas ir veselīgs kā arī garšīgs ēdiens ko var pasniegt ar vairākiem pildījumiem, pie tam, ēdams gan silts, gan auksts. Sushi noteikti ir populārs ne tikai ar to, ka tas noteikti ir ļoti garšīgs kā arī pat veselīgs ēdiens, taču arī ar to, ja izvēlaties to gatavot pats, ir dota vaļa fantāzijai un sev tīkamu sastāvdaļu izvēlei. Sushi receptes ir ļoti vienkāršas kā arī daudz no tām atrodamas arī internetā vai varētu smelties ideju no jau baudītiem nigiri vai arī maki suši. Vispopulārākie un vieglāk pagatavojamie suši ir rolli ar lasi un gurķi vai arī kādu citu dārzeni. Sushi izskats var būt atšķirīgs, gan izmēru, gan vizuālā noformējuma ziņā, jo izplatīta recepte ir suši gatavot ar rīsiem ārpusē, kas dāsni rotāti ar sēkliņām un ikriem. Pēdējā laikā ļoti pieprasīti ir ceptie un karstie rolli. Tie parasti tiek cepti tempura mīklā vai pasniegti ar kausēta siera piedevu uz tiem. Suši ir draudzīgs ēdiens arī vegāniem un arī veģetāriešiem. Šādos brīžos suši var pagatavot ar tofu un arī dārzeņiem.

Kad ļoti gribas suši, bet nav vēlmes vai arī laika to gatavot pašam, var izmantot suši piegādes pakalpojumus, ko Rīgā un citās lielākajās pilsētās piedāvā daudzi. Salīdzinoši daudzi sushi piegādes restorāni, savu darbību izvēlas izvērst tikai uz savu klientu apkalpošanu attālināti, šādā veidā piedāvājot lielāku piedāvājumu kā arī zemākas cenas. Šī iemesla dēļ, īpaši izplatīti noteikti ir kļuvuši suši akcijas piedāvājumi un komplekti, jeb seti. Sushi komplekti parasti piedāvā nobaudīt neskaitāmus sushi veidus vienā reizē, par daudz zemāku cenu, kā pasūtot tos atsevišķi. Sushi piegāde Rīgā un citās lielajās pilsētās, parasti ir par fiksētu cenu, bez tam lieliem pasūtījumiem piegāde iespējama bez maksas.

Atbildēt

Close Menu