Augstas kvalitātes pakešu logi Jūsu komfortam

Tagad ir vēl atrodami tik daudz dažādi logi, ka var pat apjukt – koka vai alumīnija logi vai arī plastikāta logi. Tie atšķiras savā starpā gan pēc profiliem, gan pēc tā cik biezs ir stiklojums, kas ietekmē to siltumizolāciju. Mūslaiku tehnoloģijas ļauj izvēlēties logus jebkāda izgatavošanas materiāla, bez šaubām to kvalitāte būs izcila, taču jau ir jāatrod uzticams uzņēmums, kā arī būs pareizi jākopj logi. Logi ir tā mājas sastāvdaļa, kura būs pakļauta saules stariem, lietum, temperatūras svārstībām, līdz ar to izvēlei jāpieiet nopietni.

Vai visu tipu logi spēs nodrošināt siltumu?

Logi mūsdienās izbrīna visus ar savu dažādību. Pastāv gan koka logi, tā arī alumīnija vai pvc logi, ka arī krāsu izmēra un formas ziņā tie var būt piemēroti jebkurai ēkai. Bet ar ko tieši atšķiras? Plastikāta logi parasti ļoti pieprasīti logu tirgū, jo tiem ir pieņemama cena, laba siltumizolācija kā arī ilga kalpošana, taču logu izvēle jāizdara uzmanīgi, jo slikti plastikāta logi var būt ar metāla piemaisījumiem. Koka logi salīdzinot ar PVC logiem, var būt sataisīti jau ar lielāka izmēra vērtnēm vai to konstrukcijām. Tos ražojot izmanto atjaunojamus resursus. Taču tie ir ar zemu atmosfēras izturību, tie ir jākopj, bet tie ir arī dārgāki, nekā plastikāta logi. Alumīnija logi ir ar daudz plusiem – tie ir gan ievērojami izturīgi pret jebko, gan arī ir iespēja izgatavot iespaidīgas konstrukcijas, ka arī ir ļoti daudz krāsu un veidu, taču šie logi ir ļoti dārgi. Bez šaubām iespējama arī šo veidu kombinācija, kā piemēram, koka un alumīnija logi. Galvenais atrodiet profesionālu un tad tiešām tie Jums kalpos ilgi.

Vajadzīga logu montāža – kādā veidā sameklēt sev profesionāli?

Kad tiek izvēlēti logi, nevajadzētu likt uzsvaru uz PVC profilu ražotājiem, taču labāk dot priekšroku tam logu ražotājam vai pārdevējam, kurš logu tirgū būs sevi parādījis tikai no labākās puses, turklāt tas ir jau ar ievērojamu pieredzi un vēl kvalificētu personālu. Vislabāk, kad tas būs liels uzņēmums, kas Jūsu pilsētā strādā vairākus gadus. Sargieties noslēgt līgumu ar vienas dienas uzņēmumu, kurā būs piedāvāti pakešu logi kā arī palodzes par zemākajām cenām, ar lielu garantijas termiņu un daudz vilinošām akcijām. Izvēloties logus un palodzes, sīki pārrunājiet ar darbinieku par logu komplektācijas iespējām, lūdziet ieteikumus, kā var ietaupīt. Bieži vien pēc šāda veida sarunām daudz kas paliek skaidrs par darbinieka kompetenci. Palūdziet uzrādīt sertifikātus par produkciju un pakalpojumiem. Aplūkojiet, kāds tieši ir piedāvājums, ļoti labi, kad ir piedāvāti ne tikai plastikāta logi, un vēl, piem., garāžu vārti un metāla durvis.

Atbildēt

Close Menu