Aizslēdzās dzīvokļa durvis? Kurā vietā atrodams durvju serviss?

Durvju slēdzenes, tādā pat veidā kā arī jebkāda ierīce ar sarežģītu mehānismu, var sabojāties. Tādēļ neviens namsaimnieks nav pasargāts no tādas lietas, kā durvju atvēršana varētu būt apgrūtināta ar to, ka salūzusi durvju slēdzene. Šādā gadījumā nemaz nav jāsteidzas pašiem urbt ārā slēdzenes vai arī pamēģināt izsist ārdurvis. Lai durvju un slēdzeņu atvēršana varētu būt realizējama ar mazākiem zaudējumiem, Jums nepieciešams sazināties ar speciālistiem, kur profesionāls atslēgu serviss sniegs Jums palīdzības roku problēmsituācijā.

Uzzināt vairāk –https://atslegumeistars.lv/durvju-atversana/

Nepieciešama auto durvju atvēršana? Kas var būt lūšanas iemesls?

Kas tieši var būt par cēloni tam, ka Jūsu auto vai arī mājokļa slēdzene salūzt? Tā galvenais iemesls varētu būt slēdzenes labas kopšanas trūkums, kura rezultātā varētu būt nepieciešams durvju serviss. Vismaz reizi 2 mēnešos mehānisms jātīra un vēl jāapstrādā ar īpašu līdzekli, tas attiecas uz visa veida slēdzenēm, jo, piemēram, kā auto durvju atvēršana, tā arī seifu atvēršana varētu būt neiespējama. Kā vēl viens cēlonis bojājumiem varētu būt vandālisms, kad atslēgas caurums tika aizpildīts ar sērkociņiem vai līmi. Arī šajā gadījumā var būt nepieciešams visu durvju remonts. Kad bija mēģināts ielauzties dzīvoklī, kā rezultātā slēdzene sabojājās, šajā situācijā būtu ieteicams ārkārtas slēdzeņu serviss, tomēr, lai aizsargāt savu dzīvokli. Bez šaubām slēdzenes varētu būt arī nolietotas, kā rezultātā arī auto atvēršana varētu būt apgrūtināta.

Kā var atrast uzticamu speciālistu visu servisu vidū, kas labo slēdzenes?

Kad Jums ir uzliktas labas jaunas ārdurvis, vienalga būs ieteicams veikt dzīvokļa apdrošināšanu, kur pakalpojumu paketē būtu arī sos durvju atvēršana. Taču tas, kā tieši darbojas šis durvju serviss, vislabāk jau ir izlasīt internetā. Ja Jūs jau esiet saskārušies ar situāciju, kad nav iespējama auto atvēršana vai pat iesprūda durvis dzīvoklim, šajā gadījumā vislabāk neekonomēt un priekšroku dot tikai kompānijai, kur būtu labs atslēgu serviss. Mūsu laikmetā nets sniedz iespēju noskaidrot visu par visiem, tāpēc ir ieteicams šo priekšrocību izmantot.

Atbildēt

Close Menu