Šodienas plastikāta logi – cik nozīmīgi būs pareizi izvēlēties?

Kad plānojas atjaunot māju, liela vērība būs vērsta tieši tādai to daļai, kā logi. Tiek domāts par to, kāda veida logi būs piemēroti tieši Jūsu gadījumā, vai, piemēram, tie būtu standarta pvc logi, vai tomēr būt tuvākiem dabai, dodot priekšroku tādiem logiem kā koka logi. Bet bez tā, kādi tad pakešu logi būs uzstādīti, ir jādomā arī par palodzes izvēli. Maz kurš aizdomājas, ka palodzes tiek uzstādītas gan mājas iekšā, gan arī ārā. Turklāt ārā palodzes spēle tik nozīmīgu funkciju kā ūdens novadīšana, līdz ar to, tas cik tās būs kvalitatīvas šeit, tiešām ir svarīgi.

Alumīnija logi vai cita veida logi

Galvenā lieta, kādēļ cilvēki dod priekšroku tādai lietai piemēram, kā koka logi, jau ir to ekoloģiskums. Šodienas pasaulē, ikkatrs no mums grib būt tuvāks dabai, savukārt tieši koka logi, ļauj saplūst ar so dabas klusumu. Kā arī koka logi padara māju īpaši mājīgu. Galvenais, ka tieši koka logi vasarā savāc visu siltumu, bet ziemas laikā nodod to mājai. Taču šī tipa logi prasa īpašu kopšanu, savādāk tie ātri zaudēs savu izskatīgumu. Savukārt plastikāta logi jau ir labāka izvēle, tā kā šie logi gan izmaksu ziņā ir lētāki, gan arī to kopšana neprasa tādas rūpes. Mūsdienās pakešu logi no pvc ir likti visiem jaunajiem dzīvokļiem. Savukārt alumīnija logi visbiežāk ir priekš rūpnīcām, jo tie ir izturīgi un arī viegli kopjami. Ne mazāk svarīgas ir logu palodzes, pie tam mājas iekšā palodzes ir interjera papildinājums, bet ārā tiek uzstādītas palodzes mitruma novadīšanai.

Viens ražotājs no kura tiek pirkti logi un bīdāmās durvis?

Jums vajadzīgi jauni logi, bet nav skaidrības kur tad iet? Turklāt šodien ir tik daudzas vietas, kur tiek pasūtīti kā koka logi vai plastikāta, gan arī alumīnija logi, bet nemaz nav skaidrs, kurš tad pārdevējs ir tas uzticamākais. Šis moments ir tik svarīgs, tā kā standartā ir ne tikai nopirkti pakešu logi, taču ir arī obligāta to uzlikšana. Svarīgākais, kas būtu vispirms jāizpēta ir rekomendācijas, jo to ir vairāk jo labāk. Tālāk tomēr ir jāskatās, cik ilgi uzņēmums darbojas tirgū un kādu ražotāju logi tiek piedāvāti. Mēs visi zinām, ka logi un palodzes nāk kopā, tāpēc firmai jāpārdod arī tās Ērti, kad bez palodzēm un logiem, tiek piedāvātas vēl, piemēram, bīdāmās durvis. Šajā gadījumā Jūs variet visu pasūtīt vienuviet.

Atbildēt

Close Menu