BŪVNIECIBAS MATERIĀLI, SANTEHNIKA UN SILTUMIZOLĀCIJAS MATERIĀLU VEIKALI.

Plānojot būvēt kādu ēku vai vienkārši veicot dažādu apmēru celtnicības darbus ir svarīgi izvēlēties piemērotus celtniecības materiāus, turklāt, ja nepieciešams veikt neliela apjoma darbus, ar kuriem esat ieplānojis darīt pats, noteikti noderēs būvmateriālu veikala darbinieku konsultācija. Ļoti plaša informācija mūsdienās ir atrodama arī online vietnēs, kuras vēstī par un ap būvniecību – gan aktualitātes, gan ieteikumi, gan tiek publicēta dažāda veida cita noderīga informācija.

Uzzini vairāk – https://videstehnika.lv/katalogs/

VAI NOZĪMĪGI VEIKT SILTUMIZOLĀCIJAS PĀRBAUDI TELPĀM?
Būvējot māju vai arī plānojot siltināt jau esošas telpas, ir svarīgi piemeklēt pareizu siltumzolācijas izpildi, kas būtu piemērota gan izmantotajiem siltumizolācijas materiāliem, gan telpas funkcijām. Ja telpā netiek nodrošināta pareiza pieeja apsildei kā arī siltuma uzturēšanai, tad tas radīs ne vien problēmas ar siltumizolāciju ziemā, bet arī ar ventilāciju. Ja siltumizolācijas materiāli ir izvēlēti nepiemēroti, tad telpa ziemā būs auksta un tas pat nav sliktākais variants. Traucēta telpas ventilācija un nepiemērota gaisa cirkulācija veido labvēlīgu vidi pelējuma sēnītēm, kas rada apdraudējumu ne tikai telpas fiziskajam un kosmētiskajam stāvoklim, bet arī cilvēka veselībai. Kvalitatīvus silumizolācijas materiālus palīdzēs izvēlēties celtniecības preču veikala konsultanti, iepazīstoties ar informāciju par telpas funkcijām un pārējiem izmantotajiem materiāliem. Arī plānotais apkures veids ir noteicošais tad, kad jāizvēlas piemērotas apkures preces.

SANTEHNIKAS PRECES VISA VEIDA SAISTĪTAJIEM DARBIEM.
Tik pat liela nozīme kā apkurei un telpas ventilācijai ir arī kanalizācijai un arī santehnikas sistēmai. Santehnikas sistēma ar piemērotām santehnikas ierīcēm atvieglos ikdienu katram no mums. Ja kanalizācija un santehnikas sistēma ir uzstādītas nepareizi, tad tas var radīt dažādas ne tikai antisanitāras, bet arī ar remontdarbiem un būvniecību saistītas problēmas. Šī noteikti nav tā celtniecības darbu daļa uz kuru vajadzētu ietaupīt līdzekļus, jo, problēmu ŗeizēs, veiksmes gadījumā būs nepieciešams tikai nomainīt dažas santehnikas preces, attiecīgi sliktākajā – visu kanalizācijas sistēmu, kas nozīmē apjomīgus remontdarbus visā mājā un pagalmā.

Atbildēt

Close Menu