BRUĢIS, GARĀŽAS UN ANGĀRI – VISS PIE VIENA LABIEKĀRTOŠANAS DARBU VEICĒJA

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Mūsdienās pieejamā materiālu dažādība nodrošina šādu ēku celtniecības iespējas, izmantojot dažādus risinājumus. Ņemot vērā to, ka mūsdienās cilvēki paliek ar vien mobilāki, tiek novērtētas celtnes, ko ir ērti montēt un pārvietot. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžu montāža var būt risinājums daudziem.

Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā. Vairāk informācijas par uzņēmuma pakalpojumiem skatīt šeit –  jumta seguma izmaksas!

KUR IEGĀDĀTIES PĀRVIETOJAMO GARĀŽU?

Ir dažāda tipa saliekamās garāžas. Viens no populārākajiem veidiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Garāžas nav tikai mazajiem transportlīdzekļiem, bet arī lielajai tehnikai – traktoriem un kombainiem. Moduļu garāžu celtniecība ir jauna tendence, ko ar vien vairāk un biežāk izmanto klienti arī Latvijā. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Klientiem tiek piedāvātas gan dzelzs, gan akrila garāžas. Akrila garāžu uzstādīšana izmaksu ziņā ir nedaudz dārgāka. Klienta vajadzības vienmēr tiek liktas pirmajā vietā, kad runa ir par garāžu būvniecību.

KĀDĀS SITUĀCIJĀS LABĀK IZVĒLĒTIES ANGĀRU?

Pārvietojami un saliekami angāri ir noderīgas celtnes ne tikai lauksaimniekiem, bet ikvienam, kuram pieder zemes pleķītis. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām uzstādītajām konstrukcijām tiek piemērota arī trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas. Moduļu pārvietojamo celtņu īpašnieki savu izvēli nenožēlo nevienu brīdi.

Atbildēt

Close Menu