KVALITATĪVA KALENDĀRU IZGATAVOŠANA PAR LIELISKĀM CENĀM

Kalendārs ir it kā vienkārša lieta, ko ikdienā redzam vai nu karājoties pie sienas vai uz saviem darba galdiem. Varētu šķist, ka visam digitalizējoties kalendārs būs viena no tām lietām, kas kritīs aizmirstībā, taču tā nebūt nav. Kalendārs ir kļuvis par universālu biroja priekšmetu, jo pilda arī funkcijas, kas agrāk šķita tam nepiemērotas, piemēram, kalendāri ir populāra dāvana biznesa partneriem un saviem darbiniekiem. Kad krāsainie printeri ienāca katras modernas mājsaimniecības darba kabinetos, tika veidoti dažādi drukas darbi, ieskaitot arī kalendārus, taču, šī tendence ar laiku apsīka un atdzima vēlme pēc kvalitatīviem, drukas darbnīcā veidotiem produktiem.

MŪSDIENĪGI DIZAINA RISINĀJUMI KALENDĀRU DRUKAI

Kalendāru drukas pakalpojums iet roku rokā ar kalendāra dizaina izveidi. Kāpēc tā? Veidojot šāda veida drukas darbus jāsaprot tas, ka to drukāšana nav kā parastu a4 lapu izprintēšana, bet prasa dizaina pielāgošanu drukas veidam. Ja tiek veikts pasūtījums speciāli veidotiem un drukātiem kalendāriem, tad varat būt droši, ka viss tiek nostrādāts perfekti no A-Z, ieskaitot visu vārda dienu un svētku iekļaušanu aktuālā redakcijā. Ja nepieciešams var vienoties arī par specifiskas informācijas iekļaušanu kalendārā. Katram pasūtījumam tiek atrasts zelta vidusceļš, kas dizainam un drukas risinājumam ļauj vienam otru papildināt nevis sabojāt. Noteikti nevajag bīties par to, ka varētu tikt ietaupīts uz materiālu un drukas risinājumu rēķina. Katrs solis tiek saskaņots ar klientu un arī parādīti piemēri.

KUR UZZINĀT CENU PASŪTĪJUMIEM?

Drukas darbnīcas arī mūsdienās piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas atbilst mūsdienīgam pieprasījumam un vajadzībām. Esam pieraduši, ka ap mums viss ir elektronisks, ka dažkārt aizmirstas elementāras ietas, kurām tomēr vislabāk ir palikt taustāmām, un kalendārs ir viens no tiem. Sienas kalendāri, galda kalendāri, personalizētie kalendāri un visādi citādi veidoti pēc klientu vēlmēm un speciāla pasūtījuma ir drukas pakalpojums, kas pieejams sākot no noteiktas tirāžas. Ja meklējat lielisku dāvanu saviem sadarbības partneriem, kolēģiem vai darbiniekiem, tad kalendārs būs viena no labākajām izvēlēm. Mūsdienīgi dizaina risinājumi palīdz izveidot spilgtus un pamanāmus, taču gaumīgus iespiešanas gala produktus.

Atbildēt

Close Menu