BRĪVĀ LAIKA PAVADĪŠANAS IESPĒJAS GADA SILTĀKAJĀ LAIKĀ

Vasara ir klāt un daudzi turpina kalt savus atvaļinājuma un brīvdienu plānus. Noteikti, ik vienam no mums patīk baudīt savas brīvdienas ar sev tīkamiem un tuviem cilvēkiem. Atpūta vienmēr ir bijusi svarīga cilvēka dzīves sastāvdaļa, tādēļ svarīgi, ka brīvais laiks tiek pavadīts kvalitatīvi. Latvijā ir fantastiska iespēja savu brīvo laiku pavadīt upju, ezeru un jūras krastos(ielūkojies šeit – ūdens motocikla noma). Pludmales, kempingi, piknika vietas, privātas un publiskas peldvietas – spēj tik izvēlēties! Laivu, SUP dēļu un pat e-foil dēļu noma ir pieejama tur pat kempingos uz vietas, kas nozīmē vēl labāku brīvdienu baudīšanas plānu!

KVALITATĪVAS ATPŪTAS OPCIJAS PIE ŪDENS VISAI ĢIMENEI

Ja izvēle krīt par labu brīvdienām pie ūdens, tad noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma. Dažādus ūdens atrakciju veidus ir iespējams nomāt dažādos veidos. Tieši upju un ezeru krastos mēdz būt ierīkoti dažādi kempingi un aktīvās atpūtas zonas, kur arī iespējams atrast laivu nomas punktus. Lai pār ūdens virsu lidotu vārda vistiešākajā nozīmē, iesakām izmēģināt e-fiol nomu. Kurš gan nevēlas pavadīt klusu, mierīgu un ģimenisku atpūtu uz ūdens, laivojot vai braucot ar katamarāniem?

SUP DĒĻU LOMA MUSKUĻU TRENIŅOS

Noteikti var apgalvot, ka ne tik tradicionālie atpūtas līdzekļu veidi, bet agrāk ne tik zināmie, ir ieguvuši stabilu vietu atpūtnieku vēlmju sarakstos. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Ar SUP dēļu palīdzību, ir iespējams trenēt visas ķermeņa muskuļu grupas. SUP dēļi pat mēdz pildīt plosta funkciju un tos var izmantot mantu pārvadāšanai brauciena laikā. E-foil dēļi, lai arī Latvijā vēl ir salīdzinoši jauns pakalpojuma veids, noteikti ir ieguvis prāvu piekritēju pulciņu. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Atbildēt

Close Menu