AKTĪVA ATPŪTA ŪDENS TUVUMĀ AR LAIVU NOMU.

Straujiem soļiem tuvojas vasara, kad daudzi gaida atvaļinājumu, lai varētu laiskoties un neko nedarīt, vai gluži pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai dabā, ceļojot vai jebkā citādi izbaudot savu brīvo laiku. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks.

Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Tieši aktīvā atpūta uz ūdens ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem interesentu vidū, tādēļ laivu un citu ūdens atribūtu noma ir ļoti izplatīts piedāvājums, kuram netrūkst interesantu.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

SUPOŠANA LATVIJAS UPĒS UN EZEROS.
Aktīvās atpūtas piekritējiem var rasties interese par to, kur nomāt laivu vai, piemēram, SUP dēli. Iespējas ir dažādas. Visbiežāk dažādus laivu nomas piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienigais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Nomai ir pieejami arī dažāda tipa ūdens transporti – jau minētie SUP dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Buru jahtas noma ir visvilinošākā no visa piedāvājuma un spēj uzņemt līdz pat astoņu cilvēku lielu kompāniju.

SUP dēļu noma ir otrs populārākais pakalpojums aiz parasto, airu laivu nomas. Supošana ir populārs izklades veids visā pasaulē, ne tikai Latvijā. Braucot ar SUP dēli, var apvienot patīkamo ar lietderīgo – tiek leliski pavadīts laiks un arī trenēta visa ķermeņa muskulatūra. Izšķir dažāda vida SUP dēļus, pie tam ir dēļi, kas paredzēti ne tikai iesācējiem un profesionāļiem, bet arī tādi, kas paredzēti mantu pārvadāšanai. Iespējams iznomāt arī tādus SUP dēļus, kuriem var piemontēt buru un pat lielie dēļi uz kuriem vienlaicīgi var atrasties pat līdz 10 cilvēkiem!

Arī Latvijas skaistā daba var sniegt gandarījumu visiem ūdens aktivitāšu piekritējiem, nav pat jādodas uz tālām zemēm, lai gūtu adrenalīna pilnus piedzīvojumus. Latvijas uzņēmēji un aktīvās atpūtas entuziasti ir to uztvēruši un labprāt piedāvā savus pakalpojumus katram interesentam, turklāt, vietējo uzņēmēju atbalstīšana vienmēr ir bijusi apsveicama!

Atbildēt

Close Menu