SUSHI KLĀSTS GALVASPILSĒTĀ.

Sushi jau kādu laiku ir iekļāvies mūsu ikdienas ēdienkartē un netiek uzskatīts par tālo austrumu eksotiku, bet ikdienišķu ēdienu un arī mazliet interesantāku variantu, kā vakariņu vai pusdienu galdā celt rīsus ar zivi. Lai suši pagatavotu mājās, atliek tikai doties uz tuvāko veikalu un nopirkt visu vajadzīgo, tajā skaitā savas iecienītākās zivis kā arī dārzeņus. Ja izvēlaties nobaudīt šo japāņu ēdienu pirmo reizi, bez šaubām varētu rasties apjukums un arī mulsums, redzot plašo piedāvājumu, bet satraukums ir lieks, jo katrs restorāns, kurā tiek gatavots sushi, savus klientus iepazīstina ar rollu sastāvu, ierakstot to ēdienkartē.

Uzzini vairāk – https://www.sushibrothers.lv/blogs/sushi-pagatavosana

SUSHI RECEPTES IESĀCĒJIEM.
Ieejot jebkura suši restorāna, ēdienkartē paveras skats uz daudz desmitu dažādiem sushi maki un arī nigiri veidiem – lieli, mazi, karsti, auksti, cepti – kādus tikai sirds vēlētos. Gatavojot suši mājas apstākļos, ir iespējams gan sekot receptēm, gan brīvi improvizēt, jo šis ēdiens vienmēr ir ļāvis vaļu fantāzijai. Suši receptes ir opcija uziet gan dažādos ēdienu gatavošanas portālos, gan grāmatās, gan iedvesmu mēdz smelties no jau baudītiem kulināriem šedevriem. Izplatītākie sushi veidi noteikti ir maki rolli ar lasi, gurķiem vai arī avokado. Sushi sarullēšanas varianti arī var būt vairāki – gan tradicionālie ar rīsiem iekšpusē, gan rīsiem arī ārpusē, kas papildus apbērts ar masago ikriem vai arī sēkliņām. Suši var arī cept! Ceptie sushi, parasti, vispirms tiek iemērkti tempuras mīklā un karstā eļļā cepti, līdz mīkla ir zeltaini brūna, bet vēl ir iespējams sushi pasniegt ar karstu kausēta siera piedevu. Suši var būt arī veģetāri kā arī vegāni. Šādos gadījumos suši tiek gatavoti ar tofu kā arī dārzeņiem.

SUSHI PIEGĀDES CENAS RĪGĀ UN RAJONĀ.
Gan Rīgā, gan citās lielās Latvijas pilsētās mēdz lietot arī suši piegādes pakalpojumus, ja nu gadījumā nav vēlme un laika gatavot pašam. Lai mērķauditorijai piedāvātu lielāku ēdienu izvēli kā arī zemākas cenas, populāri kļūst sniegt tikai piegādes servisa pakalpojumus, nevis apakalpot savus klientus ēšanai uz vietas. Suši seti un arī dažādi akcijas piedāvājumi ir kļuvuši par katra klienta pieprasītāko izvēli. Suši komplekti parasti piedāvā nobaudīt neskaitāmus sushi veidus vienā reizē, par daudz zemāku cenu, kā pasūtot tos atsevišķi. Sushi piegāde Rīgā kā arī citās lielākajās pilsētās, visbiežāk ir par fiksētu cenu, bez tam lieliem pasūtījumiem piegāde iespējama bez maksas.

Atbildēt

Close Menu