GALDA KLĀŠANAS PIEDĀVĀJUMS RĪGĀ.

Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī vairākus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā.

Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda tipa pakalpojumus, kas saistīti ar galdu klāšanu un individuāli pasūtītu ēdienu. Kad tuvojas dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc pakalpojumu sniedzēju būs diezgan daudz.

Ieskaties piedāvājumā – www.francumaize.lv/ru/

KONDITOREJAS PRECES PĒC PASŪTĪJUMA.

Tortītes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, loģiski,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām meklēt pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr ir nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un nopirkt jebkurā mirklī, tālab ar to būs jārēķinās pirkuma veikšanas brīdī.

 

GALDA KLĀŠANA IZBRAUKUMOS.

Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda stila konditorejas, ir banketu galda klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tālab šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Katrā Ziņā nevajag aizmirst par to, ka pirms pasūtījuma veikšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja rekomendācijām un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Banketa ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tādējādi nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Close Menu