KĀDU PALODZI IZVĒLĒTIES?

Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Nav iedomājams dabiskāks gaismas un ventilācijas avots telpā un visā mājā par logiem. Ja pieminam dekoratīvu pielietojumu, tad vistiešāk to var novērot dažāda veida baznīcās, kur logi ir kalpojuši ne vien kā gaismas avots, bet arī to detalizētās vitrāžas veido krāsainas gaismas spēles, tādējādi piešķirot logam pavisam citu nozīmi. Ja agrāk logi tika izgatavoti tikai ar koka rāmi, tad pateicoties tehnoloģiju attīstībai, mūsdienās pieejami logi, kas veidoti no citiem materiāliem, kā arī ir iebūvējami jebkur telpā, pielāgoti visām vēlmēm un vajadzībām.

KĀDU LOGU VEIDU IZVĒLĒTIES MĀJOKLIM?

Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Mūsdienās koka logi ir kļuvuši par alternatīvu PVC logiem, nevis otrādi, kā tas bija sākotnēji. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Pēdējos gados popularitāti iegūst arī alumīnija logi. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Tehnoloģiskās iespējas ļauj šāda veida alumīnija logu rāmjus veiksmīgi iebūvēt un pielāgot jebkāda veida ēkas eksterjerā. Neatkarīgi no tā, kādu logu veidu izvēlēsieties, liela nozīme ir logu montāžai. Tai ir jābūt profesionāli paveiktai un kvalitatīvai, jo nepareizi uzstādīts logs jebkurā telpā, var sagādāt lielas galvassāpes. Vaicāsiet, kāpēc tā? Jo var rasties problēmas ar nepareizu telpas ventilāciju, kas veicina kondensāta rašanos un lieks mitrums telpā ir laba augsne dažādām nepatīkamās veselības problēmām, kā arī šī problēma var būt pretēja – telpā zūd siltuma uzturēšanas spējas, kas lielas problēmas var sagādāt ziemas mēnešos.

 

Protams, lai loga montāža būtu pilnīgā, ir nepieciešama gan iekšējā, gan ārējā apdare. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Iekšējā un arī ārējā palodze parasti tiek veidota, balstoties ne tikai uz ēkas fasādes un interjēra vajadzībām, bet arī kliente vēlmēm.

METĀLA VĀRTU UN DZELZS DURVJU IZGATAVOŠANA MĀJOKLIM.

Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkas, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Close Menu