Esi iecerējis izbaudīt aktīvu atpūtu pie ūdens – sup izbraucieni būs pareizā izvēle!

Zinājāt, ka sup dēļi vairumam no mums tiešām ne ar ko neatšķirsies no parastakā serfinga dēļa, protams, ka tāda lieta nav bez skaidrojuma. 2000. gadu sākumā slavenais sērfotājs R.Tomass ierosināja alternatīvu, ja sērfošanai nebūs viļņu un tas ir Stand Up Paddle Boarding. Pēc Tomassa domām, šis variants bija tikai variants, kā uzturēt formu, trenēt izturību un ari līdzsvaru. Taču 4 gadus pēc tam, kad tas tika parādīts vienā no ASV kanāliem, sup izbraucieni kļuva ļoti populārs sporta veids. ASV iedzīvotaji supošanā saskatīja lielas cerības un centās patlai sūpošana pārtop par nacionālo sporta veidu. Mūsu valstī supošana bija pieņemta ar lielu atsaucību un pielāgota Latvijas dabai, tad sup izbraucieni pārvērtās par interesantu risinājumu, kad tiek plānota atpūta ar draugiem vai arī ar ģimeni.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.bullulaivas.lv/pasakums/ar-sup-deli-pa-purva-ezeru/

Pirkums vai sup noma – kā var atrast labāko dēli?

Sup dēļi atšķiras no sērfošanas dēļiem ar savu garumu un platumu, tajā pat brīdī, kad pieminēta tiek profesionāla supošana, tad sup dēļi būs identiski sērfošanas. Tagad ir izveidots daudz dažādu savādāku dēļu veidu. Universālie sup dēļi ir atbilstoši atpūtai uz ūdens, tūrisma dēļi ir ideāls variants pārgājieniem, reisu dēļi, ko izmanto sacensībās. Nav noliedzams, ka, nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem, savukārt pabeidz iedalījumu piepūšamie un cietie dēļi. Tad, kad būs plānoti sup izbraucieni, visbiežāk tiek paņemti tieši piepūšamie sup dēļi. Tie ir ideāli, jo var ņemt jebkur, un daudzas avio kompānijas pievienoja tos sporta inventāra sarakstam. Visbiežāk tieši piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar pumpi, airi, somu transportēsanai un arī drošības pavadu. Protams, piepūšamie sup dēļi pastāv arī cietā variantā, taču paši sērfotāji priekšroku dod tieši cietajiem dēļiem.

Buru jahtas noma vai arī sup īre, kas ir interesantākais atpūtas veids?

Ir garlaicīgas pastaigas mežā vai arī fitnesa nodarbības sporta zālē? Tik tiešām aktīvā atpūta uz ūdens var būt tieši tas, kas ir nepieciešams! Patlaban atpūtas variantus pie dabas pilnveido, un bieži vien piedāvā īrēt mājiņas, kar tad tiek pavadīta atpūta ar ģimeni vai draugiem. Standartā namu saimnieki nodrošina arī papildus pakalpojumus, kā piemēram, supošana, katamarānu noma un laivu noma, kad blakus atrodas ezers. Dārgākas atpūtas piekritēji var izbaudīt arī tādu pakalpojumu, piemēram, kā buru jahtas noma. Kā arī bieži vien vasarnīcu pakalpojumos ietilpst velosipēdu noma. Starp citu sup izbraucieni ir šodienas modernākā lieta, un teju katrs trešais dot priekšroku šai atpūtai. Ja supošana pāraug jau par aizraušanos, tad izdevīgāk ir nopirkt sup dēļi nekā piemēram sup noma.

Atbildēt

Close Menu