Nezini kā pavadīt brīvdienas? Sup noma vai arī laivu noma pārvērtīs laiku neaizmirstamu!

Zinājāt, ka sup dēļi lielākai daļai no mums ne ar ko neatšķirsies no parastakā serfinga dēļa, pie tam tāda lieta nemaz nav bez skaidrojuma. 2000. gadu sākumā viens slavens sērfotājs Riks Tomass piedāvāja alternatīvu risinājumu, ja priekš sērfošanas nebūs viļņu un tas ir Stand Up Paddle Boarding. Pēc viņa domām, šis variants bija paņēmiens, kā saglabāt formu, uztrenēt izturību un līdzsvaru. Tomēr četrus gadus vēlāk, tad kad šis veids parādījās vienā no ASV kanāliem, sup izbraucieni saņēma savu popularitātes vilni. Skatītāji supošanā saskatīja lielas cerības un centās pat, lai sūpošana kļūst par nacionālo sporta veidu. Mūsu valstī supošana bija pieņemta ar lielu atsaucību un pielāgota mūsu dabai, un sup izbraucieni palika par neparastu risinājumu, brīdī, kad tiek izplānota atpūta ar ģimeni vai draugiem.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/veikals/

Pirkums vai sup noma – kā sameklēt labāko sup dēli?

Parasti sup dēļi no sērfa dēļiem atšķiras ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, taču, ja supošana ir profesionālā līmenī, tad sup dēļi būs identiski sērfošanas. Uz šodienu jau eksistē ļoti daudz savādāku dēļu tipu. Universālie sup dēļi ir piemēroti atpūtai uz ūdens, dēļi tūrismam, ir labs variants nesteidzīgām pastaigām pa ūdeni, reisu dēļi, ko izmanto sacensībās. Bez šaubām, nemaz nevar nepieminēt sērfošanas dēļus, savukārt pabeidz iedalījumu cietie sup deļi un piepūšamie. Kad būs plānoti sup izbraucieni, visbiežāk būs paņemti tieši piepūšamie sup dēļi. Tos var ņemt līdzi jebkur, pie tam vairākas lidostas pievienoja tos sporta inventāra sarakstam. Visbiežāk tieši piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar airi, pumpi, remonta komplektu, drošības pavadu un transportēšanas somu. Bez šaubām, piepūšamie sup dēļi pastāv arī ļoti cieti, taču paši sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

Sup izbraucieni un cita tipa aktīvā atpūta pie ūdens

Mūsdienu iespēju zemē pastāv tik ļoti ļoti daudz variantu, kā pavadīt aktīvi savu atpūtu, bez tam nemaz nav svarīgi, vai Jums plānos būs atpūta ar ģimeni vai draugiem, jebkādam variantam iespējams uziet savējo. Nav noliedzams, ka mūsdienās cilvēkiem tīk ceļošana, bet tikai aplūkojiet, kas ir apkārt! Latvijas teritorijā eksistē tik ļoti daudz variantu, lai Jūsu aktīvā atpūta būtu neaizmirstama. Daudzas viesu mājas, kuras ir gleznainajās vietās, pie tam, to piedāvājumā jau ir velosipēdu noma, priekš tam, lai izzināt apkārtni. Tā kā visbiežāk viesu nami ir ūdens tuvumā, var tikt daudz piedāvāta laivu noma un katamarānu noma, un interesanti, ka pat buru jahtas noma pat ir iespējama, kaut kur ārpus galvaspilsētas. Taču, kad šāda aktīvā atpūta būs apnikus, tagad ir unikāla iespēja – aizraujošie sup izbraucieni. Pati supošana pie mums ir diezgan jauna izklaide, bet jau sup noma ir populāra. Un vēl tagad jau ir cilvēki, kuriem jau ir lētāk iegādāties dēli, jo sup īre ir dārgāks prieks ikdienas izklaidēm.

Atbildēt

Close Menu