Kā izvēlēties labākās kvalitātes logus?

Mūslaiku tirgū tiek piedāvati tādi logi, kuri apmierina ikvienu, sākot, piemēram, ar parastajiem variantiem kā plastikata logi vai koka logi mājām, pabeidzot ar milzīgiem panorāmas logiem vai dizaina variantiem, ko var sniegt pakešu logi. Bet, plānojot tādu lietu piemēram, kā logu montāža savās mājās, jebkurš vēlas augstas klases preci. Šeit nav būtiski, kam tad tieši sniedzat priekšroku, vai tie ir koka logi un durvis vai arī pvc logi, jau ir daži priekšnoteikumi, kādā veidā var tikt pareizi piemeklēti logi un palodzes.

Uz kādiem izejmateriāliem pievēst savu uzmanību, brīdī, kad nepieciešami logi mājai?

Šodien pakešu logi atšķiras savā starpā ne vienīgi pēc to izjemateriāla. Protams ir būtiski, kādi tieši logi būs izvēlēti, tā kā koka logi ir un būs pievilcīgi un videi draudzīgi, bet neizdevīgi pie tam prasa regulāru kopšanu. Alumīnija logi jau būs izdevīgāks variants, turklāt šeit logu montāža būs viegla, bet tie slikti notur siltumu. Turpretim, pvc logi ir labākais rīcības variants, gan izmaksu, kā arī kvalitātes ziņā, bet vienmēr der izvēlēties trīskāršus vai divkāršus logus, ja vēlaties, lai tie labi pildītu savu uzdevumu. Bez tā visa jebkura veida logi iedalās pēc formas, apjoma, atvēršanas veida. Pastāv divu daļu un arī trīs daļu logi, kas būtu komfortabli, tā kā, mēģinot izvēdināt istabu, nemaz nav jāver viss lielais logs vaļā. Un protams, kad tiek sūtīti jebkura veida logi, jāapskatās atbilstošas palodzes, tā kā logs un palodze ir viens veselums.

Pvc logi kā jumta logi, kur pasūtīt?

Izvēloties ražotāju, kura ražojuma jumta logi būs uzstādīti, vēlams pievērsties dažiem aspektiem. Galvenais ir citu klientu atsauksmes, tādā veidā ir iespējams saprast, cik tad labi būs jebkura veida logi un palodzes šim ražotājam. Pats paklapojumu un preču piedāvājums, jo ir labi, ja vienā vietā iespējams pasūtīt ne vien logus mājai, bet arī, piemēram, atrodami metāla durvis vai garāžu vārti. Būtiska jau ir logu montāža, to jāsūta vien pie profesionāļiem, vislabāk, kad to nodrošina pats pārdevējs. Jo nemaz nav nozīmīgi, kāda tieši varianta pakešu logi Jums būs – koka logi, pvc vai arī alumīnija logi, galvenais būs pareiza logu montāža, kas tad garantēs savu funkciju izpildi, šo var attiecināt arī uz tādu lietu kā metāla durvis un garāžu vārti.

Atbildēt

Close Menu