PVC LOGI UN KOKA ĀRDURVIS PĒC ĪPAŠA PASŪTĪJUMA

Laiks nestāv uz vietas un, protams, 21. gadsimtā ir pieejami dažādi materiāli, kas ir gan inovatīvi, gan droši un kvalitatīvi un visādā ziņā izmantojami kā būvniecībā, tā apdarē. Kvalitatīvas koka durvis un PVC logi jau vairākus gadu desmitus ir viena no biežākajām klientu izvēlēm Latvijā. Maldīgi uzskatīt, ka koka durvis nebūs skaņas un siltumu izolējošas, jo pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, ir iespējams nodrošināt to pilnvērtīgu funkcionalitāti par visiem simts procentiem. Arī plastmasas logi, ne velti, ir populārākā izvēle klientu vidū, jo tie ir ne tikai izturīgi, bet arī viegli kopjami un kalpo ilgi.

PĒC PASŪTĪJUMA RAŽOTAS KVALITATĪVAS KOKA DURVIS

Ja runa par jaunu ārdurvju ierīkošanu, tad dzelzs durvis privātmājām un dzīvokļiem pamazām nomaina koka ārdurvis. Līdzīgi kā citās nozarēs, arī celtniecībā un būvniecībā tendences mēdz atgriezties ar jaunu sparu, attiecīgi koka durvis ir nomainījušas dzelzs durvis, jo koka durvis ir populārs elements arī pie mums izplatītajā skandināvu interjera un eksterjera stilā. Koka durvis ir iespējams iegādāties dažādās krāsu un stilu variācijās, arī ar iebūvētiem stikliem. Koka durvis ir pieprasītas ne tikai mājokļu aprīkošanā, bet ar vien biežāk tās izvēlas arī juridiski klienti saviem birojiem. Durvis ir iespējas iegādāties jau gatavas vai arī izveidot pēc speciāla pasūtījuma. Pieejamas arī dažāda tipa slēdzenes, kas durvis padarīs drošas un nebūs lieku satraukumu.

KĀ IZVĒLĒTIES PIEMĒROTĀKO DURVJU UN LOGU IZGATAVOTĀJU UN UZSTĀDĪTĀJU?

Durvju montāža un uzstādīšana, ir pilna cikla pakalpojums, kas sevī ietver visu, sākot no mērījumu veikšanas objektā, līdz pat uzstādīšanai un iekšējai apdarei pēc durvju montāžas. Ja tiek pasūtītas īpaši izgatavotas durvis, tad šāds risinājums ir labākais, jo var būt nepieciešamība pēc īpašām zināšanām un specifiska uzstādīšanas veida. Pilna cikla servisa sniegšana būvniecībā un celtniecībā ir kā medusmaize ne tikai pasūtītājiem, bet arī darbu veicējiem, jo viss tiek paveikts ātri, bez raizēm un gaidīšanas uz citiem cilvēkiem un iespējamu kļūdu novēršanas un laika kavēšanas. Līdzīgi ir arī ar logu montāžu, jo viss darbs no A-Z tiek paveikts vienas brigādes ietvaros, vairāk par to visu var izlasīt uzstādītāju mājas lapā.

 

 

Atbildēt

Close Menu