MATRAČA LOMA MŪSU VESELĪBĀ.

Fizioloģiski daba ir iedalījusi, ka ik vienai dzīvai būtnei ir nepieciešams laiks savu “bateriju” uzlādei un parasti tas notiek miegā, guļus stāvoklī. Pērkot jaunu gultu, uzmanība tiek pievērsta dažādiem faktoriem, ieskaitot furnitūru un citus sīkumus. Matracis ir viena no, ja ne pati svarīgākā komponente visā gultas komplektācijā. Matračus var iegādāties arī kopā ar gultu, taču, pārsvarā tos pārdod atsevišķi, tādēļ ir viegli izvēlēties to, kas ir ērts.

Ja no rīta pamožoties ir sajūta, ka esat salauzti, tad skaidrs ir viens – jāmaina gultas matracis, un, jo ātrāk, jo labāk. Nevajag bīties no matraču cenām, jo sev piemērotu atradīs ik viens, turklāt, nevajag aizmirst, ka tā ir lieta, kas tiek izmantota daudzu gadu garumā katru dienu!

Vairāk informācijas skatīt šeit – https://www.erti.lv/gultas

KUR PIRKT LABUS, LATVIJĀ RAŽOTUS MATRAČUS?
Nemaz ne tik sen pircēju izvēles iespējas matraču iegādei bija nelielas. Veikalos varējām atrast porolona atsperu matračus, kuru kalpošanas laiks nebija pārāk ilgs un tie arī nebija pārāk ērti. Tie pavisam noteikti nebija ergonomiski un ortopēdiski, atsperes čikstēja un pat plīsa. Mūsdienās, veikalos atrodamos matračus, veido no mūsdienīgiem materiāliem – memory foam putām, lateksa un kokosa šķiedrām kā arī atsperes ir izkārtotas speciālās atsperu bloku kabatiņās. Visiem matračiem ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas matrača lietošanu un kopšanu ļoti atvieglo.

CIK MAKSĀ LATVIJĀ RAŽOTI MATRAČI?
Kad izvēlamies matraci, protams vēlamies, lai tas ir lieliskā cenas un kvalitātes līdzsvarā. Latvijā ražoti matrači ir teicamā cenas un kvalitātes attiecībā. Matrači, kas ražoti Latvijā ir pieejami gan mazākos, bērnu gultām domātos izmēros, gan lielos izmēros. Ideāls matracis pa ideālu cenu ir tas, ko atradīsiet meklējot Latvijā ražotus matračus. Ņemot vērā plašo materiālu daudzveidību un izmēru klāstu, varam apgalvot, ka atradīsiet savu ideālo matraci par ideālo cenu. Jebkuram labam matracim ir jāspēj nodrošināt slodzes mazināšanos mugurai, jāuzlabo asinsrite un jānodrošina normāla pozicionēšana guļot, lai ķermenis maksimāli spētu atpūsties.

Atbildēt

Close Menu