KĀDAS ATRAKCIJAS IESPĒJAMS IZNOMĀT ATPŪTAI UZ ŪDENS?

Siltajā laikā vienmēr ir aktuālas dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas ārpus telpām. Pēc aktīvas atpūtas dabā vienmēr jūtamies patīkami noguruši, un tas ir rādītājs tam, ka atpūta ir izdevusies. Daudzi izvēlas brīvo laiku pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem un jūras. Tur atrodas dažādi kempingi ar piknika vietām, dažādām izklaides iespējām, piemēram, laivošanu, SUPošanu un katamarānu īri, e-fiol un daudz ko citu. Tieši braucieni ar laivām ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/pasakums/ar-sup-deli-pa-purva-ezeru/

KUR NOMĀT SUP DĒĻUS?
Laivas ir klasiska vērtība, taču pēdējos gados populāri irkļuvuši SUP dēļi un e-foil. Tātad redzam, ka pieejamas dažāda veida inventāra nomas iespējas. Aktivitāšu piedāvājumu, bieži vien, veido tieši kempingu īpašnieki. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Katamarāni, SUPdēļi, laivas un pat neliela izm;era jahtas ir iespējams iznomāt dažādiem pasākumiem vai vienkārši atpūtai. Uz jahtas atpūsties var līdz pat 8 cilvēku liela kopānija.

ATPŪTAS IESPĒJAS KOPĀ AR DRAUGIEM.
SUP noma ir populāra ne tikai iesācēju, bet arī profesionāļu vidū. Maldīgi uzskatīt, ka sup dēļu izmantošana ir populāra tikai ārzemēs, jo Latvijā SUP dēļu noma ir tik pat populāra kā laivu noma. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Izšķir dažādus SUP dēļus – iesācēju dēļi, sporta SUP dēļi, dēļi, kuriem var pievienot buru un pat tādi, kas var pārvadāt līdz pat desmit cilvēku lielu kompāniju.

Atbildēt

Close Menu