Kredīts online un vēl sms kredīts – vai varbūt būtu vērts mēģināt?

Priekš tam, lai tiktu noformēts aizdevums, Jums nemaz nav jāpamet savas mājas un tad jādodas uz banku vai citas kredītiestādes biroju. Pieteikumu var aizpildīt un arī iesniegt tiešsaistē. Aizdevumu kompānijas zina, ka kārtīgi izveidota attālinātās apkalpošanas sistēma ietaupa esošo un potenciālo klientu brīvo laiku un pašu resursus. Tomēr, priekš tam, lai samazinātu atteikuma iespējamību, aizņēmējiem ir pienācīgi jāaizpilda pieteikums. Tie pats aizdevums online tomēr ir ātrs un vienkāršs veids, kādā veidā saņemt kredītu personiskām vajadzībām.

Kredīti parasti tiek formēti oficiālās kredītiestāžu lapās vai arī mobilajās lietojumprogrammās. Pēc reģistrācijas šeit tiek pildīts pieteikumu savā personīgajā kontā un jau pēc dažām min tiek saņemta atbilde no kredītiestādes. Bet pirms tam, kā tiek pieteikts aizdevums, eksistē daudz dažādu neskaidrību? Mēģināsim uzzināt vairāk tālāk rakstā.

Aizdevums internetā, kāda tipa priekšrocības tas sniedz?

Mēģinot izpētīt to cik tad aizdevumi online ir izdevīgi, būtu jāsāk ar priekšrocībām un trūkumiem.
Interneta aizdevumu plusi:
Laika taupīšana – ātra pieteikuma izskatīšana un tūlītēja naudas ieskaitīšana ļauj aizņēmējam iegūt nepieciešamo summu jau 20-30 minūtēs pēc pieprasījuma iesniegšanas. Tajā pat dienā kredīts internetā tiks izsniegts klientam.
Pieejamība klientam – kredīts tiek saņemts bez konsultācijas, pie tam pats produkts tiek izvēlēts paša spēkiem, iepazīstoties ar noteikumiem mājas lapā.
Minimālās prasības – priekš tam, lai būtu noformēts aizdevums online, galvenokārt būs jānorāda pase un tālruņa numurs. Dažas iestādes lūdz elektroniskas kopijas. Ja aizņēmējs piesakās uz nelielu kredītu, finanšu iestāde var arī nepieprasīt informāciju par kredītvēsturi un arī maksātspēju.
Galvenais iemesls tam, kādēļ kredīts online jau ir tik ļoti pieprasīts, ir tā saņemšanas ērtums un vieglums. Taču, vienkāršojot kredīta pieteikumu izskatīšanu, kredītiestādes saskaras ar maksājumu kavējumu risku. Šinī gadījumā kreditori palielina nosacījumus pret naudas atgriešanu.
Lai padarīt mazākus varbūtējos zaudējumus, mikro finansēšanas organizācijas ir spiestas izvirzīt īpašus nosacījumus:
Ierobežot pieejamo summu, ko sniedz aizdevums;
Paaugstināt procentu likmes;
Padarīt pēc iespējas mazāku kredīta līguma termiņa ilgumu.
Neskatoties uz visām priekšrocībām un mīnusiem, kad tiek ņemts kredīts, jau ir jāizvērtē tā vajadzība un vēl būtu jāsaprot tas, ka aizdevums jau būs jāatdod.

Ar ko tad SMS kredīts atšķiras tieši no citiem aizdevumiem?

SMS kredīts ir mikrokredīts, kas tiks izsniegts, nosūtot SMS pieprasījumu kredītiestādei. Šāds kredīts jau ir vienkāršs un tad sniedz iespēju saņemt naudu, neizejot no mājām, bez tam nebūs vajadzīga pieeja internetam. Mūsu valstī sms kredīti jau sen zināmi un vēl iedzīvotāju vidū tāds kredīts ir pieprasīts.
Svarīgākie ieteikumi aizņēmējam būtu:
Sms kredīti jāņem tikai drošā finanšu iestādē, kas ir tiesīga piedāvāt kreditēšanas pakalpojumus. Šinī sfērā pastāv ļoti daudz krāpniecības gadījumu.
Rūpīgi apdomājiet vajadzību aizņemties, jo % ātrajiem kredītiem jau ir diezgan augsti un aizdevuma atdošanas termiņš jau ir īss.
Pirkumu veikšanas mīļotājiem sms kredīts dažreiz kļūst par ieradumu, pateicoties tā pieejamībai. Mēģiniet sevi ierobežot.

Atbildēt

Close Menu