KURŠ IR IZPLATĪTĀKAIS LOGU VEIDS LATVIJĀ?

Logi vienmēr būs viens no svarīgākajiem komponentiem jebkuru celtniecības darbu veikšanā. Teju jebkura nama fasādē varam redzēt PVC logus. PVC logi nav vienīgā iespēja – ērti uzstādāmi arī alumīnija un koka logi. PVC logi ir populārs risinājums arī gadījumos, kad nepieciešama jumta logu izbūve. Pakešu logi ir populārākā klientu izvēle jau 20 gadu garumā visā Latvijā.

Lai telpās un ēkā kopumā būtu videi un iedzīvotājiem draudzīgs, energoefektīvs mikroklimats, ar labiem logiem vien nebūs līdzēts, jo nepieciešamas arī labas ārdurvis. Par koka ārdurvīm vēl labāks risinājums ir metāla durvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas.

Uzzināt vairāk – plastikāta durvis!

KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES, JA NEPIECIEŠAMA UGUNSDROŠĪBA?
Kad klientam nepieciešams nomainīt logus, tad PVC jeb pakešu logi, nav vienīgās pieejamās opcijas. Pastāv iespēja iebūvēt arī koka vai alumīnija logus. Ja vēlaties ugunsdrošus logus, tad alumīnija logi būs pareizā izvēle. Tas ir lielisks risinājums ne tikai dzīvokļiem un mājām, bet arī industriāliem un komercobjektiem. Tā pat kā plastmasas logi, arī alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādās krāsās un tos ir viegli pielāgot fasādes toņiem. Klienti arī labprāt izvēlas koka logus. Ja iedomājamies par veco laiku koka logiem, tad mūsdienās pieejamie no tiem ļoti atšķiras un dažkārt pat nav atšķirami no PVC logiem. Mūsdienās koka logi vairs nesastāv no plānas loga rūts vēl plānākā koka rāmī, jo visas mehāniskās sistēmas un hermētika ir identiska plastmasas logiem.

KAS VEIC APDARES DARBUS PĒC LOGU MONTĀŽAS?
Pēc veiksmīgas logu montāžas ir laiks palodzēm. To, vai būs nepieciešami apdares darbi, klients izvēlas pasūtījuma veikšanas brīdī, lai varētu optimālāk veikt aprēķinu un sastādīt tāmi. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus.

Atbildēt

Close Menu