LABIEKĀRTOŠANAS UN GARĀŽU MONTĀŽAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ

Uzņēmumiem, kas savā piedāvājumā iekļauj dažāda veida būvniecības, apdares un labiekārtošanas pakalpojumus vienā projektā vienlaicīgi, klientu netrūkst, jo tas ir ērti un izmaksu ziņā izdevīgāk. Latvijā šāda prakse nav tik plaši izplatīta kā citur pasaulē, taču, pieredze rāda, ka uzņēmumi, kas piedāvā dažādus pakalpojumu komplektus, darbu paveic ātrāk un bez liekām problēmām. Ir firmas, kas piedāvā ļoti dažādus un arī kvalitatīvus būvniecības pakalpojumus, tajā skaitā betonēšanu, vārtu, garāžu un angāru uzstādīšanu, bruģēšanu un arī daudz ko citu, kas saistīts ar noteiktas apkārtnes labiekārtošanas darbiem un palīgēku būvniecību.

Piemēram, bruģēšana ir pakalpojums, ko izvēlas daudzi privātmāju īpašnieki, jo ieklāts bruģis izskatās labi un kalpo ilgi, turklāt, paralēli bruģēšanai, ir iespējams veikt apzaļumošanas darbus. Ir dažādi bruģa veidi un arī bruģa ieklāšanas tehnikas ir dažādas un var atrast ne tikai piemērotāko savām vēlmēm, bet arī optimālāko risinājumu mājoklim un tam piederošajam zemes laukumam. Vairāk informācijas skatīt šeit – jumta seguma izmaksas!

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS

Saliekamās garāžas ir atšķirīga tipa. Viens no populārākajiem veidiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Viss, kas saistīts ar garāžu celtniecību un uzstādīšanu ir piemērojams klienta vēlmēm, vajadzībām un iespējām. Klientiem tiek piedāvātas gan dzelzs, gan akrila garāžas. Cenas ziņā akrila garāžas būs nedaudz dārgākas. Klienta vajadzības vienmēr tiek liktas pirmajā vietā, kad runa ir par garāžu būvniecību.

KĀDIEM NOLŪKIEM VAR IZMANTOT ANGĀRUS?

Pārvietojami un saliekami angāri ir noderīgas celtnes ne tikai lauksaimniekiem, bet ikvienam, kuram pieder zemes pleķītis. Angāru celtniecības kopējās izmaksas, līdzīgi kā garāžām, tiek iedalītas pēc izmēra. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Gan angāru, gan moduļu garāžu uzstādīšana notiek ātri, tādēļ celtnes būs pieejamas izmantošanai jau drīz vien. Izvēle ierīkot savā saimniecībā angāru vēl nevienam likusi vilties un šis ilgtermiņa ieguldījums savu lomu saimniecībā ikdienā attaisno pa visiem simts procentiem.

Atbildēt

Close Menu