IZPLATĪTĀKIE LOGU MONTĀŽAS TEHNISKIE RISINĀJUMI

Labas kvalitātes logiem ir liela loma mājokļa tehniskajā stāvoklī. Pirms pārdesmit gadiem, namu fasādēs varējām redzēt pavisam cita veida logus. PVC, alumīnijs un koks ir populārākie materiāli, no kuriem izvēlas izgatavot logus. Pirms, aptuveni, 20 gadiem PVC logu montāža kļuva par vienu no lielākajām aktualitātēm celtniecībā. Biroju ēkas un skolas bija nami, kuri PVC logus steidza iebūvēt pirmie, savukārt privātmājās, tie parādījās nedaudz vēlāk. Ieskatoties un pavērojot apkārt esošo arhitektūru, ieraudzīsim, ka parastie, seno laiku pvc logi ir kļuvuši par lielu retumu. Ja dzīvojat ūdens tuvumā, tad īpaši novērtēsiet iespēju logu montāžai papildus iegādāties arī insektu tīkla uzstādīšanu.

KĀDA MATERIĀLA DURVIS NEPIECIEŠAMS UZSTĀDĪT MĀJOKLĪ UN KĀDAS PALĪGĒKĀS?

Neviens savās mājās nevēlas redzēt un sastapt nepiederošas personas. Pārnākot no darba vai atgriežoties no ceļojuma, neviens nevēlas tikt nostādīts fakta priekšā, ka prombūtnes laikā, mājās ir viesojušies garnadži. Augstākās klases metāla durvis ir iespējams uzstādīt jebkurā mājoklī un tās ir aprīkotas ar drošām slēdzenēm. Savukārt PVC jeb plastmasas durvis nevajadzētu uzstādīt kā galvenās ārdurvis. Klienti dod priekšroku PVC durvju uzstādīšanai palīgēkās vai sētas durvju funkciju pildīšanai. Tās var būt aprīkotas gan ar stikla paketi caurredzamībai, gan arī var iztikt bez tās. Tā pat ir iespējams izvēlēties šāda veida durvis uzstādīt veramas vai bīdāmas.

LOGU MONTĀŽA UN APDARES DARBI AR IEKŠĒJO UN ĀRĒJO PALODŽU UZSTĀDĪŠANU

Logu montāžu vislabāk ir noslēgt ar apdares darbu veikšanu un palodžu uzstādīšanu. Pareizai logu montāžai un apdares darbiem ir nozīmīga loma kvalitatīvai gaisa cirkulācijai telpā, tādējādi, novēršot pelējuma sēnīšu rašanās risku un mitruma uzkrāšanos. Astma, alerģija un saindēšanās ir tās problēmas, kas parasti rodas sliktas ventilācijas rezultātā un iet roku rokā ar uzturēšanos mitrās telpās. Izvēlieties logu montāžu pie kvalificētiem meistariem, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Vislabāk izvēlēties pilna spektra pakalpojumu sniedzējus, jo viņi parūpēsies ne tikai par logu, bet arī apdari un palodzēm.

Atbildēt

Close Menu