Vai varat iedomāties skaistāku smaržu par tikko ceptu smalkmaizīšu aromātu gaisā? Bulciņas, kūciņas, kūkas, tortes un dažādi citi saldi gardumi allaž ir bijuši klientu pieprasīti jebkurā diennakts laikā. Dažāda veida smalkmaizītes, kūkas, tortes, tartes un bulciņas ir standarta piedāvājums daudzām konditorejām Rīgā, taču, ne visas piedāvā arī ēdienu piegādi un banketu apkalpošanu. Ja aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt kliņģeri, tad arī šajā gadījumā konditoreja noteikti palīdzēs. Cenas te ir dažādas, atkarīgas, protams, no pasūtījuma veida, taču vidēji kūkas cena ir 15 eiro kilogramā.
APTUVENI CIK MAKSĀ PASŪTĪT KŪKU?
Viena no lielākajām aktualitātēm svētku laikā ir tas, kas tiks likts galdā. Jebkuros svētkos obligāta sastāvdaļa ir kūka vai kliņģeris. Kūku pasūtīšanas opcijas ir nebeidzamas – sākot ar bērnības garšu, ko sniedz īsta lauku torte un beidzot ar moderno Ņujorkas siera kūku, kuras samtainā garša liks atplaukt garšas kārpiņām. Visa veida konditorejas izstrādājumi jāpasūta vismaz 2 dienas iepriekš, lai pasūtījums tiktu laicīgi izpildīts. Dažāda veida bērnu ballītēm ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem varoņiem, vārdiem, figūriņām un tamlīdzīgiem rotājumiem. Iespējams pasūtīt arī iespaidīgi lielas kūkas, līdz pat sešiem kūku statīva stāviem. Lieli banketi, kāzas un jubilejas ir labākie pasākumi, kuriem piestāv šādi konditorejas meistardarbi.
PROFESIONĀLI ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETIEM UN IZBRAUKUMU PASĀKUMIEM
Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Neviena, pat čaklākā saimniece lielos svētkos labprāt atpūtīsies, nevis klās galdu, piemēram, 50 cilvēkiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Banketa galdu klāšanas pakalpojums pieejams līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.