SVAIGAS BULCIŅAS. KŪCIŅAS, PĪRĀGI UN CITI GARDUMI

Siekalas saskrien mutē, iedomājoties vien par svaigu smalkmaizīšu, bulciņu un citu tikko ceptu kārumu smaržu. Tikko svaigi cepti konditorejas izstrādājumi, maize, bulciņas un citi šāda veida produkti ir pieprasīti ik dienas. Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus. Ja rodas jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad jādodas uz konditoreju. Parasti šādu pakalpojumu cena sākas no 15 eiro kilogramā.

CIK IZMAKSĀ PASŪTĪT KŪKU?

Svētkiem tuvojoties, aktualizējas jautājums par to, ko celt galdā. Jebkuros svētkos obligāta sastāvdaļa ir kūka vai kliņģeris, kā arī bulciņas. Mūsdienās iespējas kūku pasūtīšanai ir nebeidzamas- gan lauku torte klasikas cienītājiem, gan Ņujorkas siera kūka un citi mūsdienīgi kārumi. Ieteicams tortes, tartes un kūkas pasūtīt laicīgi, vismaz divas dienas iepriekš, taču lielāku pasūtījumu gadījumā vēl ātrāk. Dažāda veida bērnu ballītēm ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem varoņiem, vārdiem, figūriņām un tamlīdzīgiem rotājumiem. Iespējams pasūtīt arī iespaidīgi lielas kūkas, līdz pat sešiem kūku statīva stāviem. Šāds gardums būs piemērots kāzu un lielu jubileju atzīmēšanai.

PROFESIONĀLI ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETIEM UN IZBRAUKUMIEM

Garšīgu ēdienu, esot ciemos, novērtēs ik viens tādēļ jebkura saimniece vēlas, lai galds būtu skaisti un bagātīgi klāts. Lai cik čakla būtu saimniece, nav vajadzības pārvērtēt savus spēkus un maksimāli nogurdināt svētku dienās, jo iespējams pieteikt galda klāšanas pakalpojumu. Šādu pakalpojumu iespējams noorganizēt pasākumiem līdz pat 500 cilvēkiem. Garšīgas uzkodas un maltītes, kas tiek gatavotas jau 20 gadus, palīdz šo pakalpojumu ar katru reizi attīstīt, turklāt, pasākums tiek nodrošināts arī ar traukiem un galda piederumiem. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams neliels bankets vai neformāla pasākuma apkalpošana, vai kāzas un citi lielāki pasākumi, pakalpojums jāpiesaka laicīgi, vismaz 10 dienas iepriekš.

Atbildēt

Close Menu