PLASTMASAS LOGU TEHNOLOĢIJAS MŪSU MĀJĀS

Populārākā izvēle klientu vidū, kad ir runa par logu iebūvēšanu vai nomaiņu, ir plastmasas logi. Lai arī mūsdienās būs grūti atrast kādu mājas fasādi, kurā nav iemontēti PVC logi, tie savas slavas gājienu sāka nedaudz vairāk kā pirms 20 gadiem. PVC logiem ir 101 variācija – ar un bez vērtnēm, dažādas krāsas, izmēri un formas, turklāt, arī PVC durvis mūsdienās nav retums. Plastmasas logu kvalitāte iet roku rokā ar ilgmūžību, kas nozīmē arī kvalitatīvu furnitūru, palodzes un daudzus citus elementus.

PLASTMASAS LOGU UN DURVJU MONTĀŽA VISĀ LATVIJĀ

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Piekritīsit, ka labas kvalitātes durvis būs lielisks papildinājums kvalitatīviem logiem. Arhitektūras stili, kas caurvijas gadsimtiem senā vēsturē, ir pierādījuši, ka logs var būt lielisks vēstures perioda vēstnesis(spied šeit – stikla paketes). Logiem ir jābūt drošiem, ne tikai vizuāli acij tīkamiem un funkcionāliem. Pieprasīti ir ne tikai PVC logi, bet arī PVC durvis, kas tiek uzstādītas, visbiežāk, privātmājās. PVC durvis ir ērti uzstādīt palīgēkās un vietās, kur, varbūt, pat nav vajadzīga loga rūts. protams, ka arī šādām durvīm var uzstādīt slēdzeni. Mūsdienās daudzi izvēlas dot priekšroku metāla durvīm. Mūsdienās visas ražotās durvis tiek uzstādītas ar ārkārtīgi drošām atslēgām.

KĀDĒĻ SVARĪGI PAREIZI UZSTĀDĪT LOGUS?

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu radīšanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu.

Atbildēt

Close Menu