METĀLA KONSTRUKCIJAS VIDES SAKĀRTOŠANAI

Ar vien biežāk dažāda veida metāla konstrukcijas tiek izmantotas ne tika ražotnēs, bet arī privātīpašumos savas saimniecības labiekārtošanā. Vārti, vārtu konstruēšana, angāri, metāla garāžas un vēl daudz kas cits, ir tikai maza daļiņa no visa piedāvājuma.

Kvalitatīvi vārti noteikti ir jebkura privātīpašuma saimnieka nepieciešamība, tādēļ ir nepieciešams atrast ne tikai labu meistaru, kas tos uzstāda, bet arī ražotāju. Metāla garāžas var būt pārāk mazas visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādēļ angāra būvniecība bieži ir labākais risinājums. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata. Piedāvājumā arī betonēšanas darbi.

KUR MEKLĒT MODUĻU GARĀŽAS PIE MUMS?
Varam atrast dažāda tipa saliekāmo garāžu piedāvājumus. Viens no populārākajiem rādītājiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta veids – divslīpu, horizontāi vai vertikāli slīps. Ir pieejamas arī garāžas traktoriem, kas ir lielākas un piemērotas lielāka izmēra transportam. Moduļu garāžas ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas klienti savu vajadzību realizēšanai. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

DAUDZFUNKCIONĀLI ANGĀRU VEIDI LATVIJĀ.
Mūsdienu iespējas sniedz dažādus risinājumus, tād”el interesentiem ir iespējams tikt ne tikai pie saliekamas garāžas, bet arī angāra. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Visbiežāk angāru cenas sākas no vidēji 50 eiro par kvadrātmetru. Garāžām un angāriem tiek dota arī garantija, visbiežāk 3 gadu garumā. Angāru būvniecība notiek līdzīgi kā garāžu būvniecība, turklāt, metāla angāru celtniecība notik raiti, jo tos var viegli un ārti samontēt, lai būtu iespējams pēc iespējas ātrāk uzsākt to ekspluatāciju.

BRUĢA IEKLĀŠANA SAVĀ APKĀRTNĒ.
Bruģa ieklāšana ir lielisks veids kā sakopt apkārtni savā pagalmā un dārzā. Bruģa ieklšāna ir ļoti kvalitatīvs pakalpojuma veids, un bruģis kalpos ilgu laiku, to ir viegli kopt un arī pārvietot!

Atbildēt

Close Menu