KVALITATĪVAS RIEPAS, DISKI UN TEICAMS SERVISS RĪGĀ

Mašīnas riepu tehniskais stāvoklis tiešā veidā ietekmē to, kā automašīna uzvedīsies uz ceļa. Riepu tehniskajam nobraukumam noteikti ir jāpievērš ļoti liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām mašīnas riepām. Ja vēlaties pasūtīt lētākas riepas, tad sākumā nepieciešams apzināties, vai runa ir par jaunām vai lietotām riepām, jo cenu kategorijas ir ļoti dažādas. Auto riepas vairākās grupās iedala pēc aptuveni desmit kritērijiem, tādēļ konsultācija ar speciālistu, pirms riepu maiņas, noteikti nebūs par ļaunu. Zinošākos speciālistus var sastapt sertificētos riepu servisos šeit, kur labprāt sniegs labas kvalitātes konsultācijas un noteikti ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu auto riepu un disku stāvokli.

KĀ GLABĀT RIEPU KOMPLEKTUS ĀRPUS SEZONAS?

Auto riepu garāžas vienmēr piedāvā dažāda veida pakalpojumus, saistītus ar auto riepu un arī disku stāvokļa pārbaudi. Piemēram, daudziem būs pārsteigums uzzinot, ka diski nav tikai dekoratīvs elements, bet nozīmīga riepu un riteņu sastāvdaļa. Auto riepu serviss katrā ziņā ietver arī disku apkopi, tāpēc riepu serviss nenoliedzami parūpēsies arī par tiem. Riepu balansēšana un riepu uzglabāšana ir vēl divi pakalpojumi, kurus mēdz piedāvāt riepu garāžas visā Latvijā jebkuram klientam.

UZTICAMS RIEPU PĀRDEVĒJS UN SERVISA PAKALPOJUMI VIENUVIET

Vissezonas riepas, ziemas un arī vasaras riepas var iegādāties riepu servisos un garāžās. Mūsdienās ietaupīt vēlas un cenšas visi, tādēļ tas attiecas arī uz riepu iegādi, tuvojoties sezonas maiņai, ietaupījums var būt pat četrdesmit procenti no oriģinālās riepu cenas. To var attiecināt kā uz vasaras un ziemas, tā uz vissezonas riepām. To, kādas riepas uzstādīt ziemas sezonā, palīdzēs izvēlēties riepu garāžas konsultanti. Tas var būt atkarīgs no dažādiem faktoriem – braukšanas paradumiem, automašīnas veida un dažādiem citiem parametriem. Izvēloties riepas, jāatceras, ka tās ir kā auto apavi – jo labākas kvalitātes, jo gludāka braukšana.

Atbildēt

Close Menu