Patīkami lidojumi par pieejamām cenām

Tieši lētas reisu aviobiļetes ir būtisks iemesls, kāpēc cilvēki ar prieku ceļo un atpūšas ar saviem tuvākajiem. Jebkurā gadījumā lēti lidojumi garantē ceļotāju naudas ieekonomēšanu, turklāt iespējams plānot atpūtu pat eksotiskās valstīs. Tieši Turkish Airlines pieejamās aviobiļetes Jūs nogādās daudzās vietās, jo šī ir ļoti populāra kompānija. Svarīgākās priekšrocības šīs aviokompānijas izvēlēšanās gadījumā ir gardi ēdieni un nemainīgs komforts pat garos reisos. Tieši nododamā jeb reģistrējamā bagāža Turkish Airlines var būt pat 30 kg smaga, toties lidmašīnas salonā var būt bagāža līdz 8 kg. Ja esat tieši biznesa klases pasažieris, vienmēr varēsiet saņemt kādus bonusus, tomēr šajā situācijā tās ir 2 rokas bagāžas vienības salonā. Tikai tādēļ, ka visi lidojumi uz Ameriku ir tik ilgi, nebūt nenozīmē, ka tiem jābūt arī nogurdinošiem, allaž izbaudiet komfortu.

Izbaudiet ceļojumus ar Aeroflot

Aviobiļetes uz ASV skaistākajām vietām noteikti piedāvā arī citi, tostarp internetā pieejamas Aeroflot aviobiļetes. Konkrēto pasažieru labsajūta ir galvenais nosacījums, tieši tāpēc te tiek piedāvātas arī lietderīgas biļešu akcijas. Rokas bagāža Aeroflot piedāvātajos lidojumos var sasniegt 10 kg, taču šai vienībai precīzi jāatbilst maksimālajiem izmēriem. Toties, ja gribat reģistrējamo bagāžu, tā allaž drīkst būt līdz pat 23 kg. Atsevišķa maksa noteikti netiek pieprasīta par noteiktu invalīdu ratiņu un citu nozīmīgu mantu pārvadāšanu. Nestandarta bagāžas reģistrēšanai bez problēmām varat izmantot iepriekš minēto 23 kg bagāžas vienību, reģistrējot savas kalna slēpes utt.

Komfortabli lidojumi ar Lufthansa

Lufthansa lidojumi arī tiek ieplānoti uz dažādām pasaules valstīm, turklāt tā ir ievērojamākā un lielākā lidsabiedrība Eiropā. Ir zināms, ka daudzi cilvēki izmēģinājuši, kādi ir šie lidojumi no Rīgas uz Dublinu, tieši tāpēc zina, ko sagaidīt no šīs lieliskās aviokompānijas. Mūsdienās ceļotāji vēlamās aviobiļetes uz minēto Dublinu un dažādiem citiem zināmiem galamērķiem meklē tieši internetā, to ieteicams darīt arī Jums. Bet protams vajadzētu piebilst, ka visos Lufthansa reisos bagāža salonā arī ir atļauta, vienīgi tās maksimālais iespējamais svars ir 8 kg. Turpat blakus var arī izlasīt to, ka ikvienam var būt līdzi otra rokas bagāža, tomēr tās izmēri ir daudz mazāki. Reģistrējamā bagāža jebkurā gadījumā drīkst būt krietni lielāka, proti, tās svaram jāietilpst robežās līdz 23 kg.

Atbildēt

Close Menu