Metāla apstrādes piedāvājums.

Jau izsenis, meistariem, kas regulāri strādā ar koku, metālu kā arī citiem amatniecības materāliem, ir bijusi īpaša vieta un statuss ražotāju vidū. Ja ir izdevība pie kalēja vai arī kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kas tiek izveidots vienā eksemplārā, prece un pakalpojums uzreiz iegūst ekskluzīvu statusu. Metāla izstrādājumi vienmēr ir bijuši ārkārtīgi populāri – gan gatavoti pēc pasūtījuma, gan rūpnīcās. Metālapstrādes meistaru darbu sarakstā varam uziet visu, sākot ar dažādiem interjera un dizaina priekšmetiem, gan vārtiem, žogiem, margām un pat logu restēm un arī metāla konstrukcijām. Metāla sijas ir pieprasīts produkts celtniecības un būvniecības firmām.

Ieskaties – https://www.kaleji.lv/produkti/metala-konstrukcijas/

Kāpnes un margas daudzdzstāvu mājām.

Paturpināsim par kāpnēm un margām. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka daudzas metāla trepes izskatās vienādi un arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas kāpnes. Tehniskās opcijas divdesmit pirmajā gadsimtā piedāvā ne tikai plašākas izgatavošanas opcijas, bet arī dizaina pilnveidošanu un arī galaprodukta uzstādīšanu. Metāla kāpnes var būt graciozi veidotas kā arī visādi citādas pielāgotas pasūtītāja vēlmēm. Trepēm katrā ziņā ir jābūt komplektā ar margām. Margas var kalpot kā lielisks dizaina objekts, komplektā ar drošību. Kāpņu margas var tikt veidotas saskaņotas gan ar pašu trepju dizainu, gan arī vairāk pielāgotas apkārt esošajam interjēram. Pasūtījums tiek pieņemts un veikts ņemot vērā pāris pozīcijas.

 

Dzelzs nožogojumi un arī vārti pēc pasūtījuma.

Pie kalējiem bieži vien tiek pasūtīti ari metāla žogi un vārti. Speciāli paūtīts dzelzs žogs, vārti vai abi, kas ir veidoti balstoties uz visām pircēja vajadzībām un īpašuma īpatnībām, būs labākais sargs pret nevēlamiem viesiem un arī acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi būs pavērsti virzienā, kurš nav ikdienā pārredzams, iesakām iegādāties arī metāla restes, ko tiem uzstādīt. Nepareizi restes identificēt ar cietumu! Restes mūsdienās ir dekorētas ar mākslas elementiem kā arī veidotas dažādos veidos, paturot to funkcionalitāti.

 

Metālapstrādes gala produkti.

Metālapstrādes gala produkti var būt ļoti daudzpusīgi. Mākslinieki un dizaineri vienmēr izveidos skici tam, kā pasūtījums varētu izskatīties realitātē, tai skaitā, iespējams izstrādāt arī datorā veidotu paraugu tam, kā pasūtījums iekļausies apkārtējā vidē.

Atbildēt

Close Menu