Stūra kamīni – vienkāršs variants

Lai malkas kamīni patiktu visiem, ir pieejami vairāki to veidi, bet tie visi izdala vienādu siltuma daudzumu. Kamīnkrāsnis var iegūt ar atšķirīgiem apdares stiliem, pietam Jūs varat izvēlēties, kur to novietot – konkrētās telpas vidū, pie sienas vai kur pavisam citur.

Patiešām praktisks risinājums ir stūra kamīni, kas veikli uzsilda mājokli, tomēr nekādā veidā netraucē pārējo mēbeļu novietojumam un lieliski iederas pat ļoti mazās telpās. Būtībā granulu kamīni ir vēl komfortablāki, turklāt pēc sadegšanas kamīnā paliek ļoti maz pelnu. Somijas speciālistu tehnoloģijas, īpaši izvēlēti apdares veidi un daudzas citas lietas ļaus Jums maksimāli izbaudīt priekšrocības, ko nodrošina krāsnis.

Uzzini vairāk – https://www.tulikivi.lv/

Baudiet komfortu kurinot pirti

Pirts krāsnis ir ērts risinājums, jo akmeņiem ir ietilpīga tvertne un durtiņu vēršanas virzienu var izvēlēties pats. Inovatīvās malkas krāsnis ir viegli kurināt, jo atsevišķi modeļi radīti tā, ka nav jāieiet pirts telpā. Bet tiem cilvēkiem, kas plāno izveidot tradicionālo “melno” pirti, būtu jāizvēlas tāda malkas krāsns, kuras apdare veidota no ziepjakmens. Krāsnis un to lielās durtiņas jātīra salīdzinoši bieži, taču tas neprasīs daudz laika. Somu krāsnis rada maigu garu telpā un palīdz pilnībā relaksēties pēc nogurdinošas dienas, tādēļ iešana uz pirti allaž radīs patīkamas emocijas.

Kompaktas plītis ēdienu gatavošanai

Plītis var izmantot arī lauku mājās utt., taču svarīgākais ir atrast to plīts modeli, kas apsildītu visu platību. Ja gribat ļoti praktisku un nepārspējamu risinājumu, jāizvēlas plītis ar pievienotu cepeškrāsni, kas domātas ēst gatavošanai un apkurei. Katra plīts radīta visu laiku domājot par ērtībām, turklāt to kvalitāte nelziks vilties. Ja esat ļoti steidzīgs vai Jums ir ļoti liela ģimene, labākais risinājums ir kvalitatīva plīts ar divām atsevišķām cukām. Šādā plītī gatavoti ēdieni noteikti garšo citādi, tāpēc iepriecināsiet sevi un arī savu viesus.

Atbildēt

Close Menu