Kam jāvērš vērība pasūtot tortes uz pasūtījumu?

Lielpilsētās arī agrāk bija populāri sūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tādu pakalpojumu piemēram, kā uzkodas banketam. Parasti turīgi cilvēki pasākumus rīkoja pie sevīm mājas teritorijā vai viesu mājās, bet galdu klāšana izbraukumā un banketu ēdienkarte tiek sūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem. Un torte no veikala nekad nebija cieņā, tādēļ jau sen turīgi klienti deva priekšroku tāda veida precei piemēram, kā tortes pēc pasūtījuma. Pateicoties tam, ka viss aug kā arī pilnveidojas, izveidojās daudzas konditorejas Rīgā, kā arī citās pilsētās Latvijā, kas tiek piedāvāta ne tikai iespēja pasūtīt torti, bet arī būs piedāvātā galdu klāšana izbraukumā. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nav tik ļoti dārgs pasūtījums. Kā arī sameklējot sev konditoreju, Jums vairs nemaz nav jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem garšīgas tortes, kā var pasūtīt labāko?

Pirms pasūtīt torti tiešām ir jāatceras uz kādu pasākumu tā ir domāta, tā kā, nenoliedzami, konditoreja priekš Jums var sagatavot jebko. Taču jāsaprot, ka uz dzimšanas dienu nav vajadzīga kāzu torte un otrādi. Šodien tortes uz pasūtījumu pastāv ļoti daudzveidīgas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Interesants variants ir opcija pasūtīt torti, kura izgatavota no mazām kūciņām, šajā gadījumā nebūs jāgriež torte, pie tam tas varētu būt izdevīgāk nekā, piemēram, sūtīt lielu. Mēs protams zinam, ka konditorejas izstrādājumi un tortes var būt ar ļoti atšķirīgiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Vienkārš pildījums ir visbiežākā izvēle, laikā kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šinī gadījumā parasti biskvīts tiek mitrināts ar saldūdeni un tiek likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Šis variants jau ir izdevīgākais. Bet varbūt izvēlēties ko interesantu un tad pasūtīt torti, pieņemsim, no burkāniem vai varbūt siera kūku ar maskarpone krēmu? Ka arī nevar aizmirst par pašu noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Kam jāakcentē vērība, kad tiks rīkoti banketi?

Banketi šodien tiešām ir diezgan parasta lieta. Turklāt dažādas konditorejas Rīgā un citviet mūsu valstī var piedāvāt kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galda klāšana. Bet klientiem, brīdī, kad tiek izrunāta banketu ēdienkarte, ir jāpiedomā tieši pie dažiem momentiem. Banketu ēdienkarte vai produktu uzskaitīšana tiek realizēta sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, kanapē, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Bet karstās uzkodas banketam var būt tikai līdz 100 g uz viesi, taču salāti būs līdz 250 g uz cilvēku. Pamatēdiens, kurš tiks kombinēts kopā ar piedevām, ir gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļi uz vienu viesi tiek paredzēti tikai līdz 200g, taču konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200 gramiem. Tādējādi sanāk 1,5 kg uz viesi. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Close Menu