INOVATĪVI RISINĀJUMI TELPU IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARĒ

Celtniecības nozarē inovatīvi un efektīvi risinājumi ir nepieciešamība, lai klientiem spētu piedāvāt vislabākos risinājumus ēku celtniecībā, renovācijā un energoefektivitātes nodrošināšanā. Griestu montāža ir svarīga iekšdarbu sastāvdaļa. Montāžas darbi ir veicami gan griestu ārpusē, gan iekšpusē. Iekaramie griesti būs labākais risinājums tām ēkām, kas ir būvētas kā komercobjekti vai biroju telpas. Tie ir arī izplatīta izvēle loft tipa dzīvokļu īpašnieku vidū un ideāli piemēroti telpām kuru griestu augstums ir virs trīs metriem.

KĀDI IR IEKARAMO GRIESTU VEIDI?

Izšķir trīs veida iekaramos griestus. Šūnu griesti, jeb open cell griesti ir šūnveida, ar 90 procentu lielu atvērto telpu. Visbiežāk tie tiek izmantoti tirdzniecības centros, komercplatībās, biroju telpās, gaiteņos un zālēs. Jo lielāka šūna, jo vairāk atvērtas telpas griestos. Tos viegli piemērot dažādiem dizainiem. Kā otru populārāko griestu veidu jāmin kasešu griesti. To pamatā ir piekarināms rāmis, kurā ievieto kasetes no dažādiem materiāliem kā arī pieejami dažādi dizaini un arī gaismas ķermeņi. Kasešu griestu lielākais pluss ir, ka nepieciešamības gadījumā, katru kaseti var viegli izņemt un līdz ar to iegūt piekļuvi komunikācijām virs griestiem, piemēram ventilācijai vai elektrībai. Savukārt alumīnija dēlīšu griesti ir trešais populārākais veids. Šāda veida griesti ir izgatavoti no alumīnija un tērauda un tie arī atdarina klasisko koka dēlīšu izskatu. Tos var izmantot gan iekšpusē, gan ārā.

KĀ SAPRAST, VAI FASĀDES ŽAŪZIJAS IR VAJADZĪGAIS RISINĀJUMS?

Šodien fasādes žalūzijas ir populārs risinājums, ja runa ir par fasādes apdares veidiem. Tām ir gan dekoratīvas, gan funkcionālas īpašības. Šāda veida žalūzija ir statiska un uzstādīta ārpus telpām, attiecīgi tā nav jāregulē un jāmaina tās pozīcija. Tās var montēt arī priekšā logu ailēm, tādējādi regulējot gaismas plūsmu un temperatūras svārstības telpā. Tiešie saules stari neuzkarsē ēkas fasādi un iespējams telpās uzturēt normālu temperatūru bez ilgas gaisa kondicionēšanas resursu tērēšanas. Ārējās žalūzijas ir iespējams krāsot un pieskaņot telpas fasādes krāsai. Visas metāla konstrukcijas ir drošas un kalpos ilgi un godam.

Atbildēt

Close Menu