Ārdurvis privātmājām vai dzīvoklim – kas atšķiras, kā piemeklēt un kam tieši pievērst īpašu uzmanību?

Daži īpašnieki, kad tiek skatītas ārdurvis dzīvoklim vai privātmājām, to atlasi uztver diezgan vieglprātīgi, par ko parasti ir jāmaksā vēlāk. Slikta siltumizolācija, nevienmērīgs izskats, iespēja, ka dzīvokli var uzlauzt, ir tas ar ko viņi vēlāk saskaras. Ko tieši pasākt cilvēkiem, kas vēlas, lai tieši ārdurvis dzīvoklim ilgu laiku priecētu savus saimniekus ar modernu izskatu un protams, izturību? Pats galvenais, Jums vajadzētu pētīt ieejas durvju variantus, bet tad jau turpināt pētīt dažādu ražotāju produkciju.

Lasīt vairāk – https://aluksniesiem.lv/reklamraksti/kas-ietekme-to-cik-maksa-metala-durvis/

Ārdurvis – kādi tieši varianti pastāv?

Ārdurvis privātmājām vai dzīvoklim var tikt klasificētas atbilstoši dažādiem būtiskiem parametriem. Pirmkārt, būtu nepieciešams pievērst uzmanību materiālam, no kura ārdurvis privātmājām tiks taisītas. Starp jau izplatītākajiem variantiem ir koka, PVC, dzelzs jeb metāla durvis. Turklāt tirgū jau var uziet pavisam cita tipa ārdurvju konstrukcijas. Bez šaubām, tie nebūs tik populāri iedzīvotāju starpā, it sevišķi ārdurvis no stikla.
Dažādas koka ārdurvis privātmājām tomēr ir ļoti izplatītas, jo tās jau ir diezgan spēcīgas un vēl piedod īpašu skatu mājai vai dzīvoklim. Bet tajā pat brīdī šādu ārdurvju lielā popularitāte ir mazliet mazinājusies, šis apstāklis tomēr ir saistīts ar tādu lietu, ka tieši pārdošanā parādījās metāla durvis, kas rada lielāku uzticamību.
Mūsdienīgas plastmasas durvis dzīvoklim arī mājai ir diezgan populāras. To ražošanai var tikt izmantoti plastmasas profili un loksnes. Starp šīm loksnēm tiek uzstādīta izolācija, kas palielina produkta siltumizolācijas īpašības.
Taču vispopulārākais veids ir dzelzs durvis privātmājai vai jau dzīvoklim. Tas būs saistīts ar tādu faktu, ka šeit ir augstas izturības īpašības. Kad tie ražotas metāla ārdurvis, ir izmantota standarta dzelzs loksne, kur biezums var būt 2 mm. Jo biezāks materiāls, jo augstāka ir izturība konstrukcijai.
Bez šaubām, lai ārdurvis būtu gan drošības garants, gan rota, pareizāk ir izvēlēties moderno variantu. Tie noteikti būs izgatavoti no vairākiem izejmateriāliem, pie tam tiem ir īpašas stila iezīmes. Ārdurvis varētu būt atšķirīgas viena no otras arī pēc tā, kāda tipa jau ir metāla durvju slēdzenes vai arī citām durvīm.

Ārdurvis dzīvoklim vai privātmājai – kam tieši pievērst īpašu vērību, veicot izvēli?

Kad tiek izvēlētas ārdurvis privātmājām, ir jākoncentrē uzmanība jau uz izvietojuma vietu, ārdurvju mērķi un durvju ailes lielumu. Galvenais, būtu jāizplāno, kur tad ārdurvis privātmājām būs uzliktas, ja jau ir vajadzīgas durvis dzīvoklim vislabāk, bez šaubām, jau ir kombinētās vai metāla durvis , varētu izmantot arī labas kvalitātes elitārus koka modeļus ar augstas klases ielaušanās izturību. Kā arī, kad tiek izvēlētas, durvis, ir jārūpējas tieši par papildus aizsardzību pret jebkāda veida iebrukšanu. Pirmām kārtām, tās ir speciālas paslēptās metāla durvju slēdzenes, gan arī lielāka dzelzs kārta. Protams, vienalga neviens nemaz nav nodrošināts pret ielaušanos, taču, jo sarežģītākas durvju slēdzenes un vēl lielākas šīs ārdurvis, jo lielāka būs varbūtība, kad zaglis pazaudēs daudz vairāk laika atvēršanai un pat var pilnīgi atteikties no uzlaušanas. Kad tiek izvēlētas durvis, ir būtiski vēl piemeklēt labu siltumizolāciju. Visbeidzot siltās metāla ārdurvis mājai būs daudz gudrāks ieguldījums, nekā piemēram, ar zemas kvalitātes izolāciju, vai pat ja tās vispār nav. Privātmājām jau ir piemēroti arī metāla, koka kā arī kombinētie varianti.
Durvis dzīvoklim jāizvēlas, balstoties tieši uz mitekļa kopējo dizainu, materiāls šinī gadījumā nebūs tik svarīgs kā stila nozīme. Klienti bieži izvēlas atšķirīgas dekoratīvās opcijas, kā piemēram, diezgan populāri ir paneļu durvis, un arī modeļi ar vairākiem dekoratīviem izgriezumiem.

Atbildēt

Close Menu