Seifs, mājas ārdurvis vai pat auto durvju slēdzenes – to visu jau var sataisīt atslēgu serviss

Jautājums, kādā veidā rīkoties, ja mājas slēdzeņu atvēršana nav īsti realizējama, parādās pats pirmais, kurš rodas situācijās ar salūzušu durvju slēdzeni vai arī salauztu atslēgu. Tas jau var gadīties ar katru cilvēku, neatkarīgi no durvju veida, tie var būt vai nu metāla, vai koka. Savukārt, autobraucēja diena būs sabojāta, kad pēkšņi izrādīsies, kad auto durvis neatveras no iekšienes, ne arī no ārienes. Šinī gadījumā būtu jāpaliek mierīgam kā arī nedrīkst panikot. Ir ne viens vienīgs atslēgu serviss, kas ir tas, kas varētu palīdzēt šajā situācijā.

Uzzināt vairāk – https://rigassosserviss.lv/durvju-atversana/

Auto, seifu, durvju slēdzenes, to varbūtējie salūšanas varianti var būt tik ļoti līdzīgi

Biežāk, ja slēdzeņu atvēršana būtu neiespējama, turklāt tas ir brāķis, tad to ir jāmaina. Tomēr arī labākās kvalitātes durvju slēdzenes laika gaitā nolietojas, bet šo izmantošana kļūst apgrūtinoša. Produkti, kas izgatavoti no mīksta dzelzs vai, piemēram, alumīnija, salūzt visātrāk.

Jaunās ēkās slēdzenes un to mehānismi parasti tiek salauzti dabiskās mājas nosēšanās ietekmē. Mājas iegrimšana ietekmē durvju ailes nobīdi un vēl līdz ar to ietekmē slēdzeņu daļas. Sakrātie putekļi, kuri nejauši iekrīt slēdzenē, izraisot tās funkciju bojājumus. Šo pašu var attiecināt arī uz tādiem gadījumiem, kad auto durvju atvēršana apgrūtināta. Ir situācijas, kad ir vajadzīga tikai nenozīmīgas slēdzenes detaļas tīrīšana vai maiņa. Citās daļās nolietojuma pakāpe ir tik augsta, ka tiešām to nevar atjaunot, un būs vieglāk nekavējoties nomainīt visu mehānismu.
Durvju slēdzenes var būt salūzušas pat, kad pret jebkāda veida ārdurvīm izturas, pielietojot spēku, aizcērtot durvis. Šis bez šaubām jau var ietekmēt to, ka tiešām klientam var būt vajadzīgs pats durvju remonts.

Priekšnosacījumi, kuriem atbilst vislabākais slēdzeņu serviss

Svarīgākie kritēriji, kuriem jāatbilst kompānijai, kas tieši veicina ārdurvju servisu, ir šādi:

  • Pilnīga vietne tikai ar kvalitatīvu saturu tajā. Cienījama kompānija gādās tieši par iespaidu, ko tad tā var atstāt uz klientu;
  • Uzņēmuma dibināšanas gads. Jo vecāks ir uzņēmums, jo bez šaubām mazāka eksistē varbūtība saskrieties ar krāpniekiem;
  • Būtu jāvērš pastiprināta uzmanība šeit, lai arī durvju servisa speciālists, izņemot tieši no ārdurvīm slēdzeni, nepazūd, tā kā visbiežāk ir situācijas, ka pēc tam zvana un vēl prasa pasakainu summu par jaunu slēdzeni un darbu;
  • Eksistē sasniedzama atgriezeniskās saites veidlapa, telefona numurs, ātras konsultantu atbildes uz jautājumiem;
  • Lasiet atsauksmes par kompāniju, kurā tiks nodrošināts pats durvju remonts un sos durvju atvēršana;
  • Palieciet mājās, kamēr tiek īstenota durvju, seifa vai auto atvēršana, vērojiet un esiet modri līdzi pilnīgi visām darbinieka darbībām;
  • Nomainot slēdzenes, vērsiet pastiprinātu uzmanību viņu iepakojumam: atslēgu komplektam jābūt aizzīmogotam. Darbiniekam jāatver tas klienta priekšā, vai, piemēram, to dara klients pats.

Atbildēt

Close Menu