Kādu servisu izvēlēties sava auto apkopei vai arī diagnostikai?

Mašīna tieši tā piemēram, kā cilvēka ķermenis agri vai vēlu zaudēs pozīcijas vecuma dēļ un tad tai būs vajadzīgs remonts. Aktīva transportlīdzekļa izmantošana var novest pie balstiekārtas, motora vai elektriskās vadības galveno darba elementu nolietojuma. Ja ir tāda iespēja, tad var saviem spēkiem remontēt automašīnu. Taču visbiežāk brīvā laika, enerģijas un gribēšanas izsīkums liek pat mašīnu mīļotajam griezties pēc palīdzības, šajā gadījumā iet palīgā autoserviss Rīgā vai jebkurā citā pilsētā mūsu valstī. Visbiežāk servisa izvēlēšanās ir ļoti grūts darbs, kam nepieciešama kvalitatīva kā arī praktiska pieeja. Nav jāsteidzas un jāvadās uz mazām izmaksām, jo par to Jūs varat saskarties, ka auto serviss piedāvā nekvalitatīvu darbu. Servisa izraudzīšanās ļoti bieži pārvēršas par īstu veiksmes spēli automašīnas saimniekam, īpaši , ja nepieciešams kāds specifisks darbs, kā turbīnas remonts .

Auto servisu tipi

Ikviens autoserviss Juglā vai jebkurā citā Rīgas mikrorajonā tiek iedalīts 3 pamata grupās, sertificēti konkrētu marku dīleru servisi, licencēts parasts autoserviss un privātu garāžu meistaru pakalpojumi. Ar ko viņi atšķiras savā starpā un tad, kāds tieši ir atbilstošākais opcijas variants, centīsimies noskaidrot.
Oficiāls noteiktas auto markas serviss, tāds ir, piemēram, sertificēts lexus autoserviss, viņi visbiežāk jau ir izveidoti kā noteiktas markas auto pārstāvniecības, kuru tieši remontā un garantijas servisā specializējas. Vairumā gadījumu tas ir auto apkope ar garantiju, tā kā, gadījumā ja, kā piemēram, nepieciešams auto remonts, mašīnas saimnieks būs spiests maksāt “kārtīgu” cenu. Protams, tas nenotiek visos sertificētos servisos, tāpēc minētais apstāklis būs labi jānoskaidro.
Oficiāli reģistrēts autoserviss Rīgā vai citur Latvijā, kas tiek reģistrēts, ievērojot likumdošanu un šie servisi pilnīgi ir un būs atbildīgi par paveikto servisu, arī tad, ja klientiem vajadzīga tikai riepu montāža un balansēšana. Tāds serviss jau ir diezgan populārs, šadā servisā būs kā sertificēts automehāniķis, gan auto elektriķis, un arī augstas kvalitātes pakalpojumi. Tajā pat brīdī cenas ir zemākas.
Pēdējā grupa – privatās garāžas, kurās sniegtais auto remonts tiek veikts neoficiāli. Protams, šajā gadījumā būs mazas izmaksas, bet šeit nebūs arī nekādu garantiju, kā arī atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Un jauno auto diagnostika diez vai būs precīzi realizēta.

Kā tieši izdalīt labu autoservisu tieši no slikta?

Brīdī, kad būs skatīts autoserviss Juglā vai arī jebkur citur, nevajadzētu skatīties tikai uz pakalpojuma cenām. Vajadzīgs novērtēt uzņēmuma meistaru kvalifikāciju un nepieļaut, kad Jūsu auto diagnostika būs realizēta neprofesionālā garāžu darbnīcā. Vislabākajā izkārtojumā var būt iztērēta tikai nauda un laiks. Vissliktākajā – varētu būt nepieciešamas jaunas rezerves daļas vai pat auto. Te būtu optimālā shēma – līdz brīdim, kamēr eksistē garantija, auto remonts un apkope jāveic tikai pie dīlera. Taču pēc garantijas serviss jau nav izdevīgs, kā arī tam nebūs lielas jēgas. Un labāk jau ir sazināties ar lieliem servisiem, kas tad var tikt dēvēti, piemēram, kā sertificēts toyota autoserviss. Kas tieši attiecināms uz servisiem privātajās garāžās, to pakalpojumus varētu izmēģināt tikai tajā gadījumā, ja būtu kāds savs uzticams automehāniķis vai arī auto elektriķis. Pretējā gadījumā labāk ir atrast pārējo uzņēmuma klientu atsauksmes, jo pat nekvalitatīvi realizēta riepu montāža un balansēšana var arī novest pie bīstamas situācijas uz ceļa.

Atbildēt

Close Menu