SOS ATSLĒDZNIEKA SERVISA PIEDĀVĀJUMI PAR PATĪKAMĀM CENĀM

Droši varam apgalvot, ka pārnākot mājās, attapties pie slēgtām durvīm bez atslēgas, nevēlas neviens. Šādi var gadīties gan ar dzīvokļa, gan automašīnas atslēgām, un kopumā tā ir visai nepatīkama pieredze. Ja tuvumā ir kāds kaimiņš, radinieks vai draugs, kam ir atstāta rezerves atslēga, tad diena ir glābta, bet ko darīt gadījumos, kad tā nav? Ir atrodami dažādi servisi, kuru galvenā darbības sfēra ir sos durvju atvēršana. Šo pakalpojumu var izmantot dažādiem durvju un slēdzeņu veidiem – automašīnas durvīm, mājokļa durvīm un pat seifa durvīm. Slēdzenes maiņa un durvju remonts vai restaurācija ir papildus pakalpojumi, kuru nepieciešamība nav nemaz tik maznozīmīga kā sākumā varētu likties. Kā jau tehnoloģiju laikmetam pienākas, pakalpojumu var ērti pieteikt ne tikai zvanot, bet izmantojot arī WhatsApp lietotni, kur varat nosūtīt arī durvju attēlu, lai meistaram būtu vieglāk sagatavoties darbam. Šī informācija arī palīdzēs sniegt precīzāku informāciju par izcenojumu.

KAD IR PIENĀCIS LAIKS ZVANĪT ATSLĒDZNIEKAM?

Ir dažādi gadījumi, kuros būtu nepieciešama SOS durvju serviss. Viens no populārākajiem ir aizkritušu automašīnas durvju vai auto bagāžnieka atvēršana. Šādas situācijas var gadīties tiem, kur automašīnas salonā atstāti dzīvnieki vai bērni ir nobloķējuši durvis, bet atslēga ir palikusi aizdedzē. Savukārt, ja esat pārradies mājās pēc garas darba dienas, taču atslēga nolūzt slēdzenē vai tā ir neveiksmīgi nozaudēta, zvans atslēdzniekam būs pareizais risinājums un noteikti varēs izvairīties no durvju uzlaušanas vai pilnīgas nomaiņas. Mūsdienās zinošiem atslēdzniekiem šķērslis nav nekāda veida atslēgu atmūķēšana, pie tam, pēc iespējas ātrāk, jo šāda situācija nav nekāda medusmaize nevienam. Arī seifa vai cita veida aizkritušu slēdzeņu atvēšana ir darbs ko uzticēt speciālistam.

VAI MĒĢINĀT DURVIS ATLAUZT PAŠROCĪGI?

Īstam meistaram šķērslis nav nekāda veida atslēga vai durvis. Atslēdznieka pakalpojumi var noderēt arī tajos gadījumos, kad jāatmūķē seifs, kurā parasti tiek uzglabātas vērtslietas, nauda un ieroči. Viens no atslēdznieka zelta ieteikumiem ir nemēģināt aizkritušas durvis vai salūzušu atslēgu mēģināt labot paša spēkiem, jo tas var novest pie daudz lielākiem bojājumiem un durvju maiņas kopumā.

 

Atbildēt

Close Menu