POPULĀRAKIE LOGU MONTĀŽAS RISINĀJUMI

Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. PVC logi ir redzami 99% ēku fasāžu. Bieži vien klienti izvēlas PVC logus, taču iespējams uzstādīt arī koka vai alumīnija logus. PVC logi ir populārs risinājums arī gadījumos, kad nepieciešama jumta logu izbūve. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī. Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus.

Par koka ārdurvīm vēl labāks risinājums ir metāla durvis. Skaņas un siltuma izolācija, kā arī izturīgums ir šādu durvju lielākie plusi.

Vairāk par logiem skatīt šeit – http://logunams.lv!

POPULĀRĀKIE LOGU VEIDI LATVIJĀ?

Kad nepieciešama logu nomaiņa, PVC logi nav vienīgā iespēja. Koka un alumīnija logi ir teicamas alternatīvas logu montāžai. Piedevām visām labajām šādu logu īpašībām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Industriālām būvēm un komercobjektiem alumīnija logi ir vislabākā izvēle. Maldīgi uzskatīt, ka alumīnija logu rāmji ir pelēcīgi metāliskos toņos, jo logu rāmjus var izvēlēties dažādās krāsās, piemērotus fasādei. Vēl viens logu veids līdzās PVC logiem, ir koka logi. Daudziem ir maldīga izpratne par koka logiem un to īpašībām, jo pastāv uzskats, ka tie sastāv no plānas stikla rūts un skala platuma rāmja. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no plastmasas logu rāmjiem, tikai, protams, ar to, ka veidoti no koka. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

PALODŽU MONTĒŠANAS OPCIJAS PVC, KOKA UN ALUMĪNIJA LOGIEM

Pēc logu iebūvēšanas aktualizējas jautājums par palodžu montāžu. Logu montāžas meistari veic arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai montāžas darbs būtu pabeigts un tiktu uzstādītas palodzes. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus. Palodzes tiek piemeklētas atbilstošas logu izmēriem un fasādei.

Atbildēt

Close Menu