LATVIJAS MĀJRAŽOTĀJU DZĒRIENU KLĀSTS.

Musdienās personīgā vīna darītava vai neliels alus brūzis savās lauku mājās ir teju ekskluzīva lieta. Likuma normas regulē alkohola darīšanu māas apstākļos, taču saražoto iriespējams pārdot pilnīgi legāli, iepriekš izpildot visas prasības, kas atrunātas alkohola aprites un akcīzes preču likumos. Katram ir savs stāsts par to, kā nonaca tieši līdz šādam uzņēmējdarbības veidam un tas var kalpot par lielisku veidu kā pievilināt jaunus klientus. Mazās, privātās alkohola darītavas savas preces veiksmīgi realizē dažādos nelielos tirdziņos, mājražotāju veikaliņos, kā arī iespējams slēgt līgumus ar alkohola veikalu tīkliem. Pie tam, noteikti nevajag aizmirst par alkohola veikala atvēršanu internetā, kas arī ir legāls biznesa veids un preču realizācijas iespēja pārdevējiem.

Ienāc- http://pv64.lv/produkti

AVEŅU UZLĒJUMI, MĀJAS UN MĀJAS ALUS PAR ADEKVĀTĀM CENĀM.
Mājas alkohola darītavas piedāvā dažāda veida dzērienus – alu, uzlējumus, sidrus un pat degvīnu. Aveņu uzlējums, jāņogu uzlējums, kāds interesants mājās gatavots sidrs – tas viss garšo pavisam savādāk kā veikalos nopērkamie, masu produkcijai ražotie alkoholiskie dzērieni. Arī mājās gatavots degvīns garšo savādāk. Eksperimenti ar netradicionālām garšām, noteikti var novest pie interesanta un ekskluzīva produkta rašanās. Dumbrāju alus ir vēl viena produktu grupa, kas ir pieprasīta patērētāju vidū. Vīns, degvīns, sidrs, alus un dažādi uzlējumi – sev interesējošu preci noteikti atradīs ik viens interesents. Jārēķinās gan ar nedaudz augstākām cenām kā veikalos, taču, ņemot vērā to, ka konkrētais dzēriens ir izgatavots pāris desmitu eksemplāros, tas ir pat ekskluzīvi.

KĀ PIEGĀDĀ ONLINE NOPIRKTAS ALKOHOILSKĀS PRECES?
Lielāki vai mazāki alkoholisko dzērienu veikali, preču piegādi veic pašu spēkiem. Tas palīdz pārliecināties par pircēja vecumu. Piegāde tiek veikta pilsētas un tuvējo rajonu robežās, atkarībā no minimālās groza summas. Lai tas būtu izdevīgi abām darījuma pusēm, tiek noteikta pamata summa, no kuras iespējams veikt pasūtījumu un arī pamata summa no kuras sākas bezmaksas piegāde. Iegādājies Latvijā ražotu preci un atbalsti savējos!

Atbildēt

Close Menu