ĀTRA MODUĻU ANGĀRU UN GARAŽU UZSTĀDĪŠANA JEBKUR LATVIJĀ.

Garāža nav tikai parasta celtne, kurā tur automašīnu, jo svarīgi ir izvērtēt daudz un dažādus kritērijus, kas saistīti gan ar konstrukcijām, gan funkcijām. Saliekamās garāžas, moduļu garāžas, metāla garāžas un tā šo sarakstu, no kura izvēlēties sev atbilstošāko, varētu turpināt ilgi. Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas celtnes un netiek izmantotas tikai automašīnu glabāšanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā lietojamo mantu glabātuve. Ņemot vērā, ka garāža aiz savas atslēgas glabā lielgabarīta tehniku un vērtīgas mantas, tad svarīgi izvērtēt visus par un pret lai iegādātos drošu un izturīgu moduļu garāžu. Piedāvājumā ir iespējams atrast garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri un samērā ērti un to ir iespējams izmantot uzreiz.Pakalpojumu klāstā pieejama arī bēniņu siltināšana, jumta kopnes , jumta segumi, dažādas jumta konstrukcijas. Ja interesē konkrētas jumta seguma izmaksas, ielūkojies mājas lapā!

SALIEKAMAS GARĀŽAS MĀJĀM UN LAUKU MĀJĀM.
Pastāv dažāda veida moduļu garāžu piedāvājums. Lai klientiem būtu vieglāk izprast garāžu veidus, pastāv dažādi veidi pēc kuriem tās iedala. Parasti izšķir divslīpu, horizontāla vai vertikāla tipa jumta garāžas. Ja nepieciešama vieta, kur glabāt lauktehniku, ir iespējams iegādāties arī garāžu traktoram. Jau esošai garāžu konstrukcijai ir iespējams pielāgot un izveidot garāžu vārtus, kas būs funkcionāli un kalpos ilgi. Ja runa par cenu, tad to sastāda dažādi faktori – garāžas izmērs, seguma veids, piemēram, dzelzs vai akrils. Jāpiezīmē, ka akrila garāžas būs nedaudz dārgākas, bet to, kāda tipa garāža būs piemērota, noteikti konsultēs pirms pasūtījuma veikšanas.

ĀTRA UN ĒRTA ANGĀRU UZSTĀDĪŠANA JŪSU ĪPAŠUMĀ.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Jebkurai uzbūvētajai konstrukcijai tiek piemērota trīs gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

Atbildēt

Close Menu