Uzlīmju un vizītkaršu izgatavošana – atlases nosacījumi

Apaļas uzlīmes un arī cita veida ir kādas bildes attēlojumi, kas jau tiek izgatavoti tieši uz pašlīmējoša materiāla, proti, papīra vai arī speciālas plēves, kas domātas tādu izstrādājumu līmēšanu uz dažnedažādām virsmām. Uzlīmes, kā arī vizītkartes galvenokārt pielieto, piemēram, kā mārketinga priekšmetu. Kā arī konkrēti šāda tipa poligrāfija šodien būs populāra, pašu uzlīmju izgatavošana ļauj veikt veiksmīgu marketinga kampaņu ar minimālām izmaksām. Šis reklāmas paņēmiens jau ir ļoti pieprasīts tirdzniecības, kā arī servisa salonos, kur vienmēr būs ievērojams klientu skaits. Ar speciālas uzlīmes un vizītkartes palīdzību var nodot ziņas potenciālajiem pircējiem, kad tieši šeit tiek organizēta akcija vai tiek piedāvātas īpašas cenas vai parādījies pavisam jauns produkts.

Uzzināt vairāk – https://budgetprint.lv/veikals/vizitkartes/

Kas jāpārzin par uzlīmēm, pirms tam, kā pasūtīt?

Īstenībā uzlīmju izgatavošana, kā arī atbilstošas metodes izvēle ir atkarīga no krāsas, attēla specifikas, tirāžas, materiāliem un arī cita veida faktoriem, arī cena ir no tā atkarīga. Populāras tehnoloģijas, kā var pasūtīt un drukāt uzlīmes:
-Digitāla uzlīmju druka. Šeit nemaz nav nepieciešams sagatavošanās etaps, tādēļ būs ekonomiski izdevīga uzlīmju izgatavošana tieši mazām tirāžām, bet, palielinoties klienta pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa diez vai samazināsies.
-Fleksogrāfija. Šī tehnika tiek izvēlēta, kad tiks pasūtīta uzlīmju druka milzīgā skaitā – sākot ar piecdesmit tūkstošiem gabalu. Tehnika jau ir atbilstoša darbam ar tiešām atšķirīgiem izejmateriāliem, attēls būs kvalitatīvs un ar spilgtām krāsām.
-Termopārneses jeb folija uzlīmju druka. Šī metode izdevīga mazām tirāžām – sākot no tūkstots gabaliem. Šeit nepieciešams speciāls printeris. Šajā gadījumā var strādāt ar kartonu, tekstilu, papīru un pat sintētiku. Tāda veida apaļas uzlīmes būs izturīgas pret UV starojumu, kā arī temperatūras izmaiņām.
-Ofseta. Atbilstošs drukāšanai uz papīra vai kartona. Šinī izkārtojumā drukāt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārneses drukai, taču ar sliktākas kvalitātes rezultātu. Piemērots tādu preču marķēšanai, kur būs īss glabāšanas termiņš – vidēji 3 līdz 4 mēn.
-Karstā drukāšana jau ir labi piemērota etiķetes uzlīmes dizainam. Attēls būs novietots no klišejas uz darba virsmu zem spiediena, ievērojot konkrētu temperatūru. Pieejams drukāšanai uz auduma, plēves vai pat ādas, lietojot hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukāšanas veikšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, pasūtījuma apjoms vai citi parametri.

Kāds tieši pašapkalpošanās drukas veikals var būt atbilstošākais?

Viens no galvenajiem jautājumiem, kas jāuzdod sev, ir tas, ar ko gribat darboties – ar parastu starpnieku, reklāmas aģentūru vai tieši ar tipogrāfiju. Piemēram, ievērojama poligrāfija ar vairāk kā desmit gadu pieredzi apliecina to, kad Jūsu pasūtījums un vēlēšanās tiks uzklausītas, un, taupot finanses, būs sameklēts vislabākais risinājums priekš Jums, kur uzlīmju druka, cena, kā arī piegāde būs tik labi izplānota, ka pat būsiet apmierināti. Centieties uzzināt vairāk datu par izvēlēto uzņēmumu, apskatiet atsauksmes internetā no citiem klientiem. Kad pasūtījums ir neparasts un sarežģīts, tad labāk būtu sazināties ar drukas veikalu un apspriest nianses ar menedžeriem.

Atbildēt

Close Menu